Van Liptingen naar Ludwigshafen - 20 km

Duitsland, Bodman-Ludwigshafen

Vandaag gaan we onze 8ste week in, hebben we onze 50ste reisdag en bereiken we de 1.000 km! Onze route is 20 km lang en omdat we de warmte wat willen ontlopen vertrekken we vroeger. Hierdoor komen we eerder aan en hoeven we niet lang op het heetst van de dag te lopen. Als we Liptingen uitlopen richting het bos begint de dazendans. We hebben er tot nu toe nog niet zo'n last van gehad. Het zal ongetwijfeld een komisch gezicht zijn geweest hoe wij om ons heen slaand steeds sneller zijn gaan lopen. Het is wel een mooie wandeling met prachtige vergezichten en natuur. Bij een maïsveld een hert gezien, die toen zij ons in de gaten kreeg gelijk het maïsveld in dook. De eerste 15 km naar Stockach gaan zo eigenlijk best wel snel en ongemerkt voorbij. Vlak voor Stockach moeten wij ook een maïsveld induiken πŸ˜„. Ons wandelpad stopt zomaar voor het veld, maar gaat gelukkig na het veld weer verder. De gewone weg was druk en er werd hard gereden, dus dan maar door het maïsveld πŸ˜³πŸ˜‚πŸ˜‚. In Stockach de eerste mogelijkheid voor een kopje koffie en een goede rustpauze. Daarna nog ruim 5 km naar Ludwigshafen, dus het ging allemaal voorspoedig. Vanwege de bewolking was het ook niet zo heet. In het hotel hadden wij een kamer geboekt aan de straatzijde, maar deze werd voor dezelfde prijs geüpgraded naar een kamer met zicht op de Bodensee en een terras, waar ik nu onze blog aan het schrijven ben. Het is dus goed toeven aan de Bodensee πŸ˜€.

Geschreven door

Al 3 reacties bij dit reisverslag

Geweldig die foto met dat doodlopende pad! πŸ˜€πŸ˜€πŸ˜€. Gefeliciteerd met de 1miljoenste meter!

Ruud 2017-08-04 21:45:24

Ik vind dat doodlopende pad ook heel lachwekkend. Wel erg moedig om zo'n maisveld in te lopen. Ik neem aan dat jullie een idee hadden dat het pad na het veld weer verder zou gaan? In ieder geval ben ik blij dat jullie niet verdwaald zijn. Geniet maar van de Bodensee. Ziet er mooi uit!

Joyce King 2017-08-05 06:05:14

Ahhh, prachtig dat water. Stukkie zwemmen? En humor hebben ze dus ook daar, geweldig, dat "melkkoetje". En natuurlijk dik gefeliciteerd met de nieuwe mijlpalen, ga zo door xA

Annelies 2017-08-05 09:13:58
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.