Rustdag in Trier

Duitsland, Trier

Na de regenachtige laatste etappe van de Eifelsteig gisteren, hebben we een zonnige en warme rustdag in Trier. Deze stad heeft in de tweede wereldoorlog minimaal te lijden gehad van de bombardementen. Er zijn dan ook nog veel mooie oude gebouwen te bewonderen. Trier is een studentenstad en komt ook over als een jonge, hippe stad. Zeker de moeite van een bezoek waard. In tegenstelling tot de goed bewegwijzerde Eifelsteig moeten we de komende elf dagen richting Pforzheim zelf onze weg vinden. Hans is vandaag druk bezig geweest om de trajecten te plannen en slaapplaatsen te reserveren. We zitten in een appartement in het centrum van Trier en hebben dan ook van de gelegenheid gebruik gemaakt om zelf te koken. Na vier weken restaurant-eten ook weer eens wat anders. De komende dagen wordt het droog en (erg) warm, dus de regenkleding weer netjes opgeborgen in de rugzakken en de wandelschoenen goed schoongemaakt. We hebben weer zin in de volgende fase van onze tocht! Gaan jullie mee? 😄

Geschreven door

Al 3 reacties bij dit reisverslag

Al laat, dus kort: (bekende kreet) Succe(h)es!!!

pleuni 2017-07-14 00:34:41

Ja, ik loop de hele tijd al 25 meter achter jullie. Niet gemerkt? 😄

Ruud 2017-07-14 00:35:06

Hallo Hans en Richard. Van Jeroen over jullie reis gehoord. Wat geweldig en wat een uitdaging! Leuk om te lezen en wat een schitterende foto's. Heel veel succes (en sterkte) bij deze bijzondere en mooie voettocht . Wij blijven jullie zeker volgen!!!

Wim en Toos 2017-07-14 11:16:02
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.