Test geslaagd !

Nederland, Gouda

Test geslaagd !

Zaterdag 10 juni zijn we naar Limburg gegaan om een laatste testloop te doen. Met volle bepakking zoals dat heet. Dat gaf wel wat stress op vrijdagavond bij het pakken. Het paste eerst niet echt allemaal in onze rugzakken, toch teveel bij ons ? Maar met wat overleg en slimmer en handiger pakken kon alles eigenlijk makkelijk mee  . Conclusie is wel dat we geen 2e paar wandelschoenen meenemen. Kijken wel of we het op 1 paar redden, waarschijnlijk niet, of we kopen onderweg nieuwe. Ook een mogelijkheid is om Richard’s dochters, die het plan hebben om ons te ontmoeten in Milaan als we daar in de buurt zijn, te vragen om ze mee te nemen. Maar dat zien we tegen die tijd wel.
Terug naar zaterdag, prachtig loopweer, 23 graden en zon. We hebben een lus vanuit Houthem-st Gerlach via Bemelen en Margraten terug naar Valkenburg gelopen. Ruim 17 km en dat ging redelijk makkelijk. De rugzakken zaten goed en zelfs de wandelstokken , die we voor de bergen bij ons hebben, konden we makkelijk aan de rugzak hangen zonder dat we er last van hadden. Totale gewicht elk net geen 10 kilo. Dat was inclusief 1 liter water en broodjes voor de lunch. Meer willen we niet dragen, eerder minder dus we gaan nog een keer kritisch door onze spullen heen, want elke ons minder is meegenomen.
Wel hadden we allebei wat kleine pijntjes zo hier en daar die we normaal niet hebben bij het wandelen. Zenuwen ? Geen idee, in ieder geval niks ernstigs, geen blaren ofzo.
Dus al met al een hele goede test in alle opzichten. Dat geeft vertrouwen voor het vertrek as vrijdag , we hebben er steeds meer zin in ……..


Geschreven door

Al 2 reacties bij dit reisverslag

Petje af, ik bewonder jullie en ik wens jullie een prachtige tijd en ervaring, hoe lang (of onverhoopt wat korter) deze ook mag duren. Fijn dat ik in gedachten via de Pindat regelmatig mee mag "lopen". Liefs, Annelies

Annelies 2017-06-12 21:55:59

Goede reis! Met zulke goede voorbereidingen moet het wel goed gaan. Vaya con Dios!

Ruud 2017-06-13 19:40:08
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.