Weer een kort ritje , dus tijd voor een grotere was

Verenigd Koninkrijk, Innerleithen

Edinburgh naar Innerleithen 53 km.

Na onze halve rustdag , stond er ook vandaag geen lange etappe op de planning. Dat komt ook dat er op de route weinig campings zijn. Dus kort tochtje of een takke eind fietsen.
We konden ook al niet zo vroeg op pad, want onze fietsen stonden achter slot en grendel. Na 8 uur konden we die pas ophalen.
Daarna moesten we nog weg zien te komen uit die drukke stad.
Na een kleine 15 km was dat gehannes voorbij en werd het weer rustig. Veel te beleven was er niet. We kregen nog een lange klim, die was niet zo zwaar maar wel lang.
Onderweg op ongeveer 405 meter hoogte , kon je heel ver weg Edinburgh zien liggen.
Onderweg stopten we even voor ons vertrouwde banaantje. Naast ons ging een wulp behoorlijk tekeer. Toen ik ging kijken liepen twee jonkies net weg. Geen wonder dus.
De was hangt inmiddels weer en moeten we nog even puzzelen waar we morgen heen gaan.

Geschreven door

Al 4 reacties bij dit reisverslag

Verstandig! Takke-eind of korte etappe..., juiste keuze haha.

Lampie 2023-06-16 20:07:44

Mooi om zo met jullie mee te fietsen, en leuke foto's elke dag. Schotland lijkt me geweldig 🍀 Ik heb vandaag in Järmtland, Zweden ook een paar wulpen gezien, prachtig!

Ina vZ 2023-06-16 22:29:07

De foto rapportage is qua lengte aangepast aan de route van vandaag. Gelukkig dat jullie vindt toch nog een mooi natuurlijk tafereel hebben kunnen aanschouwen. Buiten deze waarneming en de Panorama over Edinburgh was er jammer genoeg weinig te beleven voor jullie. Dan vallen jullie terug op het wasritueel, deze keer uitgebreider. Heeft dat iets te maken met de oversteek? Met een frisse wind thuiskomen?

Richard 2023-06-16 22:30:53

't Ziet er prima uit. Als de boot vaart kom je nog tuus ook

Herman Nijman 2023-06-16 23:02:49
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.