Zwaarste bewaart voor het laatste

Spanje, Santiago de Compostela

Wat een barre tocht was het vandaag. Vertrokken uit de regen en aangekomen in de regen. Kouwe poten, kouwe handen het was geen pretje vandaag. We begonnen met een klim van 13 km , die achteraf best mee viel, dus we hadden spijt dat we de avond ervoor die niet hadden mee gepakt.
Onderweg kwam het soms met bakken uit de lucht, de weg was naar beneden een halve rivier.
Weinig foto’s want het was hondenweer.
Onderweg kregen we een bericht van Bert Hendriks die twee dagen eerder was aangekomen, en waar we regelmatig contact mee hebben Aagehad, hoe laat we zouden aankomen. Dat was op 17 km voor het einde. Dus was het super dat ze ons om half drie op het grote plein in Santiago stonden op te wachten.
Niet veel later dronken we wat en hadden ze voor ons een kamer geregeld , wat wil je nog meer. Dank aan Bert en Henry.
We hebben het gehaald in 26 dagen hebben we 2780 km weg gemaald . Nu twee dagen rust en ontspannen.
Iedereen bedankt voor het volgen en de leuke reacties, speciaal voor Richard die elke dag een oppepper voor ons had.

Geschreven door

Al 11 reacties bij dit reisverslag

Wat een prestatie! Met zo’n k... weer zou het meer hebben van julli thuisland dan van Spanje. Het is natuurlijk wel het meest groene stuk van het land, dat is natuurlijk niet zomaar. Leuk dat jullie medereizigers jullie zo ontvangen hebben, dan is het voor ons minder erg dat het verslag iets later komt. We zien jullie wel op het plein, alleen nog niet het laatste kruisje in de pelgrimspassen. Die zullen we wel in Nederland te zien krijgen. Het is niet vreemd dat die laatste cols geen rol meer van betekenis speelde, na ruim 2.600 km zijn de kuiten meer gewend. Ik ben benieuwd hoe deze laatste zich laten horen als deze de komende 2 dagen in de ruststand staan. Ik blijf jullie bewonderen voor het vervullen van deze trip, knap werk en ik zal jullie dit niet nadoen! Petje af en hopelijk spreken we wat af om alle verhalen nogmaals de revue te laten passeren. Hopelijk zijn de volgende 2 dagen minder fris en in ieder geval droog. We duimen hiervoor.

Richard 2018-06-04 22:55:36

Dame, heer, (ja die titel krijgen jullie na deze barre pelgrimage) gefeliciteerd. Leuk jullie even gesproken te hebben. Jullie kwamen als verzopen katten aan, zet het nu ook maar op een zuipen. Jezus veranderde water in wijn, laat hem dat trucje nog eens doen met regenwater. Alle gekheid op een stokje, super dat jullie het gehaald hebben, ruim binnen de planning. Geniet nu even van de rust en een lekker warm bed. En straks een goede reis terug. Hoop morgen toch nog even te lezen wat jullie gedaan hebben.

Thea en Johan 2018-06-04 22:59:20

Knap gedaan toppers👌nu even lekker genieten

Irma 2018-06-04 23:05:42

Een hele dikke pluim voor jullie beiden. Wij zouden het jullie niet na kunnen doen. Alhoewel wij graag fietsen is dit toch meer iets voor de semi professionels Geniet nog van jullie "vrije" dagen en goede terugreis. Groetjes uit Almelo

Peter en Ria 2018-06-04 23:07:15

Wat een prestatie zeg! Maar wel herinneringen gemaakt om nooit te vergeten.

Willy Nijstad 2018-06-04 23:14:35

Toppers!! Geniet van jullie 2 dagen rust!

Petra 2018-06-05 06:34:54

Knap werk Tijgers. Bijna jammer dat jullie er al zijn, was altijd een leuk begin van de dag om even het reisverslag te lezen. Maargoed, José neemt het stokje over dus gaan we haar nu volgen. Geniet van de laatste fietsloze dagen in Santiago.

Robert N 2018-06-05 07:21:53

Fantastisch. T geluk straalt van jullie af. Toch een goddelijke gave om zo'n prestatie te leveren????

Karola 2018-06-05 08:10:39

Bart & watsina knap gedaan respect hoor! En nu effe een paar dagen genieten saampjes! Groetjes vanuit het zonnige Heerde.

Margo 2018-06-05 18:40:15

GEFELICITEERD, Kanjers en ja jammer einde reisverslag en prachtige foto s. Bedankt en rust lekker uit .

Anja H 2018-06-06 08:53:50

Ik heb het laatste stuk net nog even gelezen... Heel knap gedaan Bart & Watsina! Petje af!

Stefanie 2018-06-14 10:39:28
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.