Naar Molsheim

Frankrijk, Molsheim

We worden vanmorgen uitgezwaaid door mevrouw Stoffel! Zou ze blij zijn met onze aankopen?

We zetten koers naar een plaats waar we niet eerder zijn geweest. In de buurt aangekomen blijkt dat we de betreffende weg niet in mogen rijden tenzij we tot de buurtbewoners horen. Na een paar rondjes door de kleine gemeente negeren we het betreffende verbodsbord en komen we op de plaats van bestemming. Helaas is dat alleen de plaats waar een overnachting mogelijk is. Om de wijn te proeven worden we terugverwezen naar het centrum, die mogelijkheid sluit om 12.00 en het is 11.55. Dus laat maar, we zetten koers naar de camping in Molsheim.

We rijden door een heel mooi stadje, Barr, waar we nog wel een keer terug willen keren. Alleen dan niet met de camper er dwars doorheen en op een ongelooflijk vervelend moment moeten keren. Laurens is wat mij betreft geslaagd met een tien en een griffel voor de bijzondere verrichtingen.

Na een fraaie rit komen we aan in Molsheim op de camping Municipal. Het ziet er goed uit en de plekken zijn royaal. We settelen ons en genieten van de zon. Later in de middag nog even shoppen in de Super U vlakbij en daarna een wandeling naar het oude centrum. Ook hier is het rustig. Het Bugatti museum is gesloten, jammer maar helaas! In plaats daarvan strijken we neer op het enige terrasjedat geopend is. Een biertje en een tonic smaken best en gaan weer terug naar de camping.

We genieten van het laatste streepje zon. Het was weer een mooie dag.

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.