Korte reis

Nederland, Wormerland

Een rondje Nederland is zo’n gek idee nog niet. Na een dag werken de fietsen achterop zetten en op weg, helemaal naar Wormer (svr boerencamping Swarthoeve, code 78760]. We hebben een plekje gereserveerd op srv-camping Swarthoeve. Als we rond half zeven aankomen kunnen we net het laatste plekje innemen met uitzicht op de polder. Even later genieten we van het weidse uitzicht en bedenken hoe gelukkig we zijn dat we ondanks alle Corona sores toch vakantie kunnen vieren. De kleine camping is goed gevuld en heeft basale sanitaire voorzieningen maar dat deert ons niet. In de camper hebben we alles wat nodig is voor onszelf beschikbaar.

We “dineren” met stokbrood, kaas en een flesje gekoelde rosé. Wat meer heb je nodig? De camping eigenaresse komt nog even langs, fris gedoucht omdat ze net een kalfje heeft gehaald en “onder de stront zat”. Hollandse nuchterheid ten top! Heerlijk toch?

Om een uur of 9 begint het te regenen en langzamerhand komt ook het onweer dichterbij. Lang buiten zitten is er niet bij vanavond. De weersverwachting voor morgen geeft ook regen in de ochtend dus ik gok erop dat we “uitslapen” en in de middag misschien wat gaan ondernemen. Voorlopig kan ik alleen maar concluderen dat we goed zijn begonnen.

Geschreven door

Al 3 reacties bij dit reisverslag

Veel plezier

Tilly 2020-06-17 22:25:54

Roadtrip Nederland : je zult zien hoe mooi NL is 👍👌

Kim T 2020-06-18 05:53:53

Een goede start is wel heel fijn! Geniet maar lekker.

Simone 2020-06-18 20:04:01
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.