Rukwijn πŸ˜πŸ˜‹

Duitsland, Iphofen

Vandaag even geen Limesroute, we rijden naar Iphoven. Dwars door Wurzburg, hier zijn we vaker geweest. Er wordt enorm gewerkt aan de wegen in Wurzburg en we komen langs plekken waar we nog niet eerder waren.

Bij de ingang van, alweer een historische stad, Iphoven stoppen we bij een gloednieuwe Edeka en genieten van het andere aanbod dan bij onze supermarkten. We kunnen er weer even tegen. De camperplaats ligt aan de rand van de stad. Er staat een grote circustent tegenover, het is maandag en we zien er weinig activiteit, we zullen er geen last van hebben denken we.

We gaan de stad in en vinden al snel Weingut Ruck. Volgens ons oude wijnboek van Duitsland is dit een van de betere wijnmakers in dit gebied. We worden heel vriendelijk ontvangen en proeven de nodige soorten Sylvaner. Heerlijk! Natuurlijk kopen we hier
wat van en mogen we het steekwagentje even lenen om de doosjes naar de camper te brengen.

We genieten nog even van het aangename weer. En we hebben echte Ru(c)kwijn aan ons assortiment toegevoegd!

Geschreven door

Al 2 reacties bij dit reisverslag

Steekwagentje? Doosjes? Denk je even aan mijn vering?πŸ€ͺ🀭 Moeten wij hier volgende maand ook langs? Mooie naam trouwens: WeinGUT RUcK !

Nick 2018-08-27 18:56:25

Maar dat had je zelf ook al gevonden ( zie ik nu)πŸ˜‚

Nick 2018-08-27 18:58:18
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.