Zondag rondje

Nederland, Medemblik

Een rustige nacht, lekker buiten ontbijten. We doen na de flinke rit van gisteren vandaag een klein rondje Medemblik. Het gebouw dat we zien vanaf de camping blijkt het stoommachine museum te zijn. We zien het gebouw nu vanaf de andere kant en dat oogt veel mooier.

We fietsen een stukje langs het IJsselmeer en komen langs kasteel Radboud. We maken een tochtje langs de haven en genieten een poosje op een bankje aan het IJsselmeer van het uitzicht op het water en de talloze zeilboten en bootjes. Een van de fietsen hapert even op de terugweg maar na wat keren aan en uit zetten en de accu er uit en weer er in kan er weer gefietst worden.

Terug op de camping genieten we van de rust, de zon en een heerlijk boerderij ijsje.
De rest van de zondag is rustdag. We laten de buien rustig overtrekken terwijl wij onder de luifel zitten en we hoeven nergens heen, geen vader meer om dag tegen te zeggen dus alle tijd om te genieten van de omgeving.

Morgen gaan we de Afsluitdijk over naar Friesland. Waar we dan terechtkomen zie we morgen wel. Als het overal zo rustig is als hier hoeven niet te reserveren en houden we de vrijheid op het laatste moment van doel te veranderen. Misschien komen wel uit in Harlingen, of Hindeloopen. We zien wel.

Geschreven door

Al 2 reacties bij dit reisverslag

Lekkere dag. IJsselmeer met scherpe horizon. Nice 😎

Marcel 2020-06-21 19:59:37

Vergeet Jopie Huismam museum en planeterium van Eise Eisinga niet te bezoeken

Marcel 2020-06-21 20:03:43
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.