Dag11: Kohunlich

Mexico, Tomás Aznar

Vandaag hadden we geen tijd afgesproken om te gaan ontbijten. Dus als wij eerder wakker waren dan de kids gingen wij samen ontbijten.

Om 7:00 is de eerste keer dat ik wakker word. Wat een heerlijk bed en een geruisloze airco dus ook prima temperatuur. Ik besluit om nog even te blijven liggen.

Oja vergeet ik helemaal gisteren belde de buren, die hadden een grote spin in de kamer. Ik zei daar kan ik niets mee moet je de receptie bellen. Oja zegt Loucka en hangt op. Als wij komen om te lezen is alles weer ok maar Indy over de zeik natuurlijk. Hahaha regelen ze maar weer de aapjes. Met name Loucka is dan wel de held voor zijn zus.

Toen we naar huis liepen zei ik nog tegen Cha wat jammer dat er in zo’n luxe resort geen koffie apparaat staat. Wat denk je wat toen ik nog even lekker lag kwam er iemand met een mandje en zette dat buiten op tafel. Nu moest ik er natuurlijk wel uit!

En wat denk je een mandje met kopjes een mandje met cake en een thermosflesje koffie! Hoe leuk?
Ik snel bij de buren ook het kannetje gehaald en heerlijk buiten een bakkie gedaan met een muziekje aan een boek lezen. Ja je leest het goed ik ben in een boek bezig over Muhammad Ali echt leuk.

Na een uur is Cha ook wakker en komt ook een bakkie doen. Zij wil nog even rustig aan doen dus ik besluit vast naar het prachtige zwembad te gaan. Er is nog niemand dus ik heb deze mooie infinity pool helemaal voor mijzelf! Heerlijk even gezwommen en genoten van het uitzicht richting de jungle. Je ziet steeds wel iets anders dan weer vlinders, grote insecten die vliegen of vogels echt gaaf. En natuurlijk de geluiden die er bijhoren. In Kortenhoef word ik wakker van duiven dit is toch anders.

Als Cha komt gaan we lekker samen ontbijten. Cha heeft french toast en ik een omelet en alle twee vers fruit heerlijk.

Hierna gaan we lekker lui bij het zwembad liggen. Rond 11:00 kwamen de kids eraan en gingen ook eerst samen ontbijten. Daarna namen ze ook een bedje bij het zwembad, lekker een luie dag.

Na de lunch bedenk ik dat ik wel toe ben aan een massage hier in de Spa. Ik neem heerlijk een nek en rugmassage en de dame in kwestie is niet van het aaien, heerlijk!

Hierna weer even aan het zwembad en dan gaat het even regenen. Ik ga met Indy en loucka even op het overdekte terras zitten bij de bar en Cha blijft lekker liggen onder de parasol.

Ik ga met Loucka wat potjes schaken echt heel leuk.

Hierna gaan we allemaal even naar de kamer om te relaxen en douchen. We spreken af om 20:30 in het restaurant met de buren.

Het menu is echt heerlijk, vooraf kip en als hoofdgerecht beef.

Hierna gaan we naar de kamer, schrijven en voorlezen.

Morgen gaan we weer verder en gaan we naar Tulum. Het is 3:30 rijden maar we willen langs het meer met meer dan 7 kleuren blauw van Bacalar rijden. Dus we zullen er iets langer over doen. We hebben 2 volle dagen en 3 nachten in Tulum dus alle tijd.

Morgen weer meer.

Dikke kus Thebig4!

Geschreven door

Al 3 reacties bij dit reisverslag

Wat een trip weer, heerlijk! Geniet met z'n allen!

Eva 2019-08-03 08:02:03

Klinkt echt als paradijs!

Snico 2019-08-03 10:35:45

Wat zien jullie weer mooie dingen en plaatsen Zo te zien en te lezen hebben jullie het heel fijn z’n 4en geniet er van I LOVE YOU ALL X😘😍💋🥰

Netty 2019-08-03 11:47:07
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.