Dag 25. Bali, Sanur.

Indonesië, Bali

Vandaag is onze laatste hele dag op dit prachtige eiland!
Mijn grote vriend komt mij weer optijd halen voor ons dagelijkse mannen momentje.

Na het ontbijt doen we nog een dagje zee hebben we bedacht.
Ik heb het er met Cha nog over. Hie hectisch en stressvol de 2 weken waren voor vertrek, zo relaxed op wat aardbevingen na gaat het deze 4 weken!
Daar zijn we wel blij mee want we hadden zo onze twijfels natuurlijk.
Wel gek om vandaag alweer te ervaren dat we donderdag as gewoon weer naar het UMC moeten en de malle molen weer gewoon doorgaat. Ik denk dat het voor andere gezinnen maar moeilijk voor te stellen is. Maar eerlijk is eerlijk we kunnen weer een mooie en bijzondere reis bijschrijven in de logboeken van TheBig4!
We waren heel stiekem alweer aan het overleggen voor volgend jaar, maar dat is nog een beetje lastig.

Vandaag liggen we na het ontbijt heerlijk op het strand met zn 4 tjes.
Mijn hemel wat is het vandaag weer warm! Maar goed we liggen weer heerlijk!
We lunchen weer wat en gaan weer liggen lezen, chillen etc.

Op een gegeven moment krijgt Indy info over roosters voor aankomend schooljaar! Ja dit enthousiastme moet je niet in de weg gaan zitten op de laatste vakantiedag maar motiveren!
Wat denk je laat haar MacBook het afweten!! Ja alles en iedereen heeft recht op vakantie natuurlijk, maar dit is jammer.

Rond 15:00 begint mijn grote vriend om de 5 minuten te vragen of we nog een massage gaan doen. Ja natuurlijk maatje,is gras groen?!?!?
Heerlijk nemen wij onze gebruikelijke nek rug massage. Na de massages lopen we langs de vriendelijke maar zeer opdringende vrouwtjes die een stalletje hebben op een klein marktje.
Loucka had ze gisteren gezegd dat hij over 2 dagen zou komen kijken, maar dat vonden we toch niet vriendelijk.
Uiteindelijk zien we wat dingen die we even met het vrouwelijke deel van het management moeten doornemen!

Als we terugkomen gaan de kids naar hun kamer en ik drink nog wat aan de boulevard en Cha blijft nog even op het strand, zij kan daar echt van genieten.

Rond 17:00 ga ik ook terug naar de kamer want ik kan om 17:20 inchecken voor de vlucht van morgen. En dat soort dingen is natuurlijk mijn taak.

De kids zijn ook al daar en rond 17:30 is Cha ook op de kamer.

We zitten lekker buiten wat te drinken na een douche gepakt te hebben. En uiteindelijk krijgen we de info toch over de roosters en kunnen we het doornemen met elkaar. Ja zowel Indy als Loucka zitten volgend jaar op het ATC dus spannend.

Als we het een beetje weten gaan we eerst na het “marktje” bij de massage en kopen daar de dingen die Loucka en ik gezien hadden.
Hierna lopen we weer richting boulevard om een restaurant te zoeken om te eten.

Onderweg ziet Loucka nog zijn Aziatische hoed en koopt deze voor op zijn kamer.

Hierna lopen we door en blijven we weer hangen bij de Warung naast ons resort. Daar is vanavond weer live muziek en we hebben daar nog niet gegeten dus dat gaan we doen.
Het eten is weer prima, al moet je niet in de keuken kijken maar waar moet je dat wel doen.

We eten en drinken wat en tijdens dit feestje hebben we live muziek, te gezellig!

Nu naar huis schrijven en voorlezen. Morgen gaan we weer reizen! 14:00 worden we opgehaald krijg ik net een brief.
Een lange reis in het vooruitzicht, maar Bali was geweldig!

Morgen weer meer.

Dikke kus, TheBig4!

Geschreven door

Al 9 reacties bij dit reisverslag

Geweldige trip zo maatje! Super blij dat alles zo goed is gegaan. Hele goede terug reis gewenst! Ik blijf dan nog even weg, kan jij de boel alvast opstarten;-)

Robert 2018-08-16 03:42:11

Ik heb genoten van al jullie verhalen en prachtige foto's. Alvast een hele goede terug reis!

Sandy 2018-08-16 06:22:25

wat ben ik blij dat het met JULLIE ZELF allemaal goed gegaan is. I LOVE YOU Big 4 💋❤️

Netty 2018-08-16 07:02:32

Wat ongelooflijk fijn dat alles met jullie goed is gegaan deze reis! Wat er voorafgaand toch wel anders uitzag! Deze reis hebben jullie maar mooi weer gemaakt met elkaar! En dat hebben jullie ook dubbel en dwars verdiend! Nu dan nog een lange terugreis voor de boeg maar die zal vast en zeker ook goed gaan! Wat volgende week betreft nog maar even niet over nadenken! Ps Ik val nu wel in een groot gat iedere morgen! Wat moet ik nu gaan lezen tijdens mijn kopje koffie in de zon? 😘 voor jullie allemaal en we zien elkaar snel!!😘

Rachel 2018-08-16 08:25:24

Wauw wat is dat weer snel gegaan. Ik zal m’n ochtendritueel, het lezen van jullie beslag, gaan missen.😄 Leuke verhalen en prachtige foto’s. Super dat jullie het zo naar jullie zin hebben gehad! ❤️😘

Anita 2018-08-16 10:31:40

wat fijn dat alles zo goed is gegaan.Jullie hebben echt genoten. .Maar ik heb er ook echt van genoten.Dat ga ik missen.Dat was mijn praatje voor de morgen.Ik wens jullie een hele goede reis en een behouden thuiskomst.Heel veel liefs en gauw tot ziens.Omaxxx

Nettie allebes 2018-08-16 10:46:52

Idd wat ga ik nu lezen na mn siesta?! Zooo fijn dat jullie hebben kunnen genieten van bijzonder Bali 👌🏽 Liefs!!!

Lisa 2018-08-16 11:30:37

Dankjewel dat we weer mee mochten genieten van jullie verhalen en avonturen! Goede terugreis en wel thuis straks. Dikke knuffelxussen!! 😘😘😘😘

Eem & Il 2018-08-16 12:30:36

Het is wat laat maar hele goede vlucht terug en heel gauw alle foto,s kijken in kortenhoef. Heerlijk dat alles zo goed gegaan is. Dikke knuffel vanuit Nederhorst den berg.

Moeders 2018-08-16 14:45:31
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.