Dag 35 de laatste volle dag in Miami.

Verenigde Staten, Miami Beach

Vandaag de laatste volle dag van onze reis. We hadden weer geen wekker gezet om de dames weer wat te laten uitslapen en bijkomen. Indy gaat wel weer ok maar Cha is echt niet lekker en echt moe.

We gaan op ons gemak wakker worden een bakkie doen op de kamer en bij onze vaste stek inmiddels aan de overkant ontbijten buiten op het terras.

Als we daarmee klaar zijn ga ik even de brug over om te pinnen want Indy en Loucka willen graag op de Jetski en er is een kans dat we daar cash moeten betalen. De rest liep vast naar het hotel terug om zich klaar te maken voor een dagje zwembad.

We hebben heerlijk bij het zwembad gelegen en ik heb zelfs bijna mijn tweede boek uit waar ik mezelf normaal geen tijd voor gun. Toen we een uurtje lagen kwam Loucka al informeren of ik wist hoeveel het Jetskien zou kosten. Hij had er zin in zullen we maar zeggen.
Ik met hem naar het strand om te informeren en of ik een half uur kon splitten met Indy en Loucka. Dat was geen punt dus we zijn de dames gaan halen en het water op!
Het was echt heel gaaf om met de kids te doen. Ik had het al eens gedaan maar dan met hun is wel heel leuk!
Ik ging eerst met Loucka en die vond het geweldig en het kon niet hard genoeg. Na 15 min kwam een van die gasten mij halen en gingen we wisselen en ging ik met Indy het water op. Die vond het ook super en we kwamen onderweg weer een Stingray (pijlstaartrog) tegen. Wat gaan die beesten snel onder water zeg.

Na deze leuke ervaring hadden wij honger gekregen en gingen we lunchen aan de bar bij het zwembad van het hotel. Hierna nog wat chillen bij het zwembad.

We hadden gisteren al afgesproken met de Vogelaartjes dat we misschien einde dag voor de laatste keer nog naar een mall zouden gaan om de laatste kleding te scoren. Maar we wisten het nog niet zeker want ik zou even de status van de dames afwachten.
Wat wel leuk is, is dat hier de op 3 na grootste mall van de V.S. zit met ik dacht rond de 400 winkels (Aventura Mall).
Het is echt een belachelijk grote mall. Er staan auto's en boten binnen echt gekkenwerk!

Iedereen vond het toch wel een gezellig idee dus we hebben de Vogelaartjes geappt dat we gingen en of we gezamenlijk zouden eten ter afscheid. Dat hebben we dus gedaan en was heel gezellig. Ieder gezin heeft eerst zijn shop route gedaan en daarna zijn we lekker pizza gaan eten.

Nu wel echt definitief afscheid genomen want zij gaan in de ochtend aan hun terugreis beginnen en wij vliegen om 19:35 richting Parijs.

Wij gaan dus nog een dagje bij het zwembad hangen en optijd naar het vliegveld en de auto inleveren.

Morgen weer meer!

Kus "TheBig4!".

Geschreven door

Al 3 reacties bij dit reisverslag

Oh,oh,oh wat zal ik jullie verslag met foto's missen bij mijn ontbijtje! Maar wat hebben jullie enorm genoten zeg dit pakt niemand ooit meer van jullie af. Sjakie wat ben jij een bikkel zeg dat je dit allemaal volbracht hebt, super hoor respect!!! Waarom mocht jij niet mee op de jetski??? Eric wat ben jij toch een fantastische reisleider๐Ÿ‘๐Ÿค— Kinderen boffen met zulke ouders. Wens jullie een prettige vlucht terug en een welkom thuis. Dank voor alles Big4๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜

Karina 2017-08-31 08:23:16

Ik ben het helemaal eens met Karina we gaan dit zรฉker missen hoewel je kunt toch hiermee thuis doorgaan .๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž

Guus 2017-08-31 08:47:33

Heb heel erg genoten van jullie reis en verslagen.Geweldig Eric.Dat ga ik missen Het belangrijkste is dat jullie er van genoten hebben.Mooie foto'sgeweldig Nu gaan jullie aan de terugreis beginnen daar bij wens ik jullie een hele goede reis behouden thuiskomst en tot ziens. Heel veel liefs allemaal Oma xxx

Nettie allebes 2017-08-31 13:53:26
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.