Dag 11 Orlando een rustdag aan het zwembad.

Verenigde Staten, Orlando

Vandaag hadden "TheBig4!" Een rustdag. We moeten echt af en toe even gas terugnemen zowel voor Cha als voor de kids.
We hebben lekker uitgeslapen en geen wekker gezet. Ik was als eerste wakker en ben er uitgegaan en heb een bakkie gezet. Even later kwam Loucka ook en we hebben lekker rustig aan gedaan.
De meiden kwamen een stuk later uit bed en we waren te laat om in het restaurant te gaan ontbijten. Geen punt er zijn genoeg winkels in het complex en wat denk je staat er gewoon voetbal op. We kunnen gewoon de finale van onze Oranje Leeuwinnen bekijken. Ik werd natuurlijk wel via de app op de hoogte gehouden maar nu konden we het vanaf de 2-1 zien.
We hebben met een fruitsalade de wedstrijd zitten kijken.
De dames haakte af maar ik heb het met Loucka helemaal tot aan het showen van de beker gezien! Wat gaaf voor onze dames en wat goed voor het damesvoetbal. Ook de wijze waarop kunnen onze verwende mannen van Oranje een voorbeeld aan nemen.
Gewoon Kampioen de dames wat gaaf!

Na de wedstrijd zijn Loucka en ik naar de kamer gegaan en ben ik doorgegaan naar het zwembad. Wat is het weer warm en vandaag geen spatje regen of onweer.
Op een gegeven moment kwamen Indy en Loucka ook naar het zwembad en gingen zwemmen en later nog even basketballen. Ja er ontbreekt hier niets het is echt een tegek hotel.

Om 17:00 was weer The Big Wave en Indy stond onder de Grote Emmer! Ik heb het gefilmd Whahaha.

Hierna zijn we naar de kamer gegaan en hebben we ons opgefrist en zijn naar de Florida Mall gereden. We gaan daar wat eten en shoppen. Je hebt er een M&M store en in NewYork waren de peanutbutter M&M's op en die zijn alleen in de USA verkrijgbaar. En er zijn 2 winkels hier en in NewYork dus was de laatste kans maar we hebben ze.

En we hadden nog een belangrijk doel want Indy had van haar spaargeld een nieuwe IPad Mini gekocht bij de Apple Store op fifth in NewYork en wat denk je laadt het kreng niet op! Wij hier naar de Apple store en we kregen zonder morren een nieuwe. Sterker nog het was nu "tax weekend" dus ik kreeg de tax op mijn creditcard terug gestort. Zo kan het dus ook! Indy blij, blijkt alleen bij terugkomst op de kamer dat ze geen witte maar een zwarte heeft maar hij doet het en het is prima.
Verder nog een paar winkels in en gegeten Cha en ik chinees want de hotdogs en burgers komen mijn oren uit.

Hierna nog een winkel in en toen bleek dat de hele mall dicht ging. De meiden balen de mannen een soort van blij.

Op de terugweg nog even langs de "Target" gereden en ontbijt voor morgen gekocht. Morgen gaan we om 9:30 met de bus naar Universal ik ben benieuwd.

Morgen dus weer meer.

Kus "TheBig4!".

Geschreven door

Al 4 reacties bij dit reisverslag

Wat ontzettend fijn om jullie verhalen te mogen lezen! De foto's zijn ook altijd leuk om te bekijken! die blije bekkies van Indy en Loucka is goed om te zien!! Geniet nog maar lekker daar "Big4" Kus kus vanuit Gorinchem

Rachel Mol-Holtman 2017-08-07 08:59:00

Met een flinke achterstand verhalen aan het lezen, tjeetje te veel indrukken voor zo'n korte periode. Lekker blijven genieten en wat gaaf dat je zo je verslag kan bij houden.

Dave 2017-08-07 15:10:27

Voelt iedereen zich weer goed? Loucka?

Dave 2017-08-07 15:15:45

Dus Indy heeft de leeuwinnen niet afgekeken?? Shame!!!

Take 2017-08-09 12:06:32
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.