Dag 12. Bali, Ubud.

Indonesië, Bali

Vandaag was een drukke dag uiteindelijk.
We zaten om 10:00 aan het ontbijt en dat zag er prima uit.
In plaats van gisteravond hebben we vanmorgen besproken wat we allemaal graag willen doen en iedereen heeft zo zijn/haar voorkeur.
We maken er samen met onze vriend van de receptie 4 dagen van. Dat we dan dus of een dag of een dagdeel iets gaan doen. Ubud is daar voor ons een prima uitvalsbasis voor.
Hij gaat even na of alles kan en wanneer en wat de kosten zijn.

Ondertussen gaan de kids boven even chillen en wij liggen aan het zwembad wat te lezen.

Uiteindelijk komt hij begin van de middag bij ons terug dat alles gaat lukken, dat is dus mooi!
We hebben de dagen even ingedeeld zodat het niet al te druk gaat worden.
En vandaag gaan we de middag en de avond iets doen, morgen een hele dag op pad naar een vulkaan, tempels etc. Zaterdag een ochtend en zondag weer een dag maar wat korter.
Dan hebben we de maandag vrij om te relaxen.

Vanmiddag zijn we eerst naar Monkey Forrest gelopen dat is een minuut of 10 bij ons vandaan. Vlak voor het park even geluncht en toen naar binnen.
Dat is lachen hoor overal lopen apen va groot tot super klein! Als je gaat zitten op een muurtje komen ze bij of op je zitten. Ze zijn behoorlijk brutaal daar werden we al voor gewaarschuwd. Er was er 1 die gewoon in Loucka zijn broekzak ging voelen of er wat in zat.
We hebben hier 1,5 uur rondgelopen en toen gingen we weer terug.

We werden namelijk om 16:30 opgehaald want s’avonds gingen we dineren in de Bali Zoo met de Olifanten en zouden er 2 dansen opgevoerd worden. Een traditionele Sumatraanse dans en een Balinese vuurdans.
En ondertussen konden we gebruik maken van een buffet.

Toen we aankwamen konden we eerst een rondje dierentuin doen en daarna werden we met een safari bus naar het restaurant gereden. Wat leuk is aan deze dierentuin is dat er heel veel beesten gewoon los lopen en je deze dus kunt aaien. Dat is toch weer anders dan langs hokken of muren langs water te lopen. Echt heel mooi gedaan.

Nou toen we bij het restaurant aankwamen zag het er leuk uit. Er was een oerang oetan die op een muur zat druk te zijn met een kokosnoot. Later kwamen er 4 olifanten en tussendoor hadden we een dierenpresentatie en de traditionele dans. Die viel wel tegen moet ik eerlijk zeggen, maar goed.

Toen gingen we aan tafel en konden we gebruik maken van het buffet wat heel lekker was.

Na het eten kwam de vuurdans dat was wel spectaculair.
Kortom best leuk zo’n avond at the zoo!

Toen naar huis schrijven en daarna bij de bovenburen weer voorlezen.
Morgen worden we om 8:30 opgehaald voor onze dagtoer dus 7:45 ontbijt.

Morgen weer meer.

Dikke kus, TheBig4!

Geschreven door

Al 1 reacties bij dit reisverslag

Wat een prachtig verslag weer,en mooie foto's,wat gaaf met die apen,en had je nog wat in je broekzak zitten Loucka?Charissa was je bijna je mobiel kwijt?Indy schrok je wijfie? Maar met aldie loslopende dieren is natuurlijk wel wat top top X❤️💋

Netty 2018-08-03 09:36:46
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.