Dag 7. Bali, Lovina.

Indonesië, Bali

Vandaag hadden we wel echt de wekker gezet. Want vandaag worden we on 11:00 opgehaald om naar Lovina te gaan en verlaten we het gezellige, maar drukke Seminyak.

We hebben afgesproken om 9:30 aan het ontbijt te zitten. Dat is prima gelukt!
Na het ontbijt laatste dingen inpakken en even tanden poetsen.
En ja hoor de driver is we al en het is pas 10:30?!?!?

We pakken de laatste spullen snel en gaan naar de receptie om uit te checken.
Wat ik even vergeet te melden is dat gisteravond het pinnen niet wilde lukken. Vanmorgen na het ontbijt zou ik even gaan pinnen en de rekening betalen en uitchecken.
Ja dat heb je goed het pinnen ging weer niet lukken! Dit blijft een dingetje in dit verhaal.

Uiteindelijke betaald en kregen we een bon voor een gratis overnachting bij Tony’s binnen een jaar. We moesten helemaal op de foto en ik denk dat dit op hun Facebook pagina komt.
Aan de andere kant snap ik dat in ons geval ook wel, gewoon gezellige mensen.😉

Nou de chauffeur heeft er zin in en begint onderweg al snel over leuke dingen die hij weet en wij wellicht ook leuk vinden. Die commercie ook altijd! Daar heb ik echt een hekel aan! Hahaha

Maar hij heeft wel de ideeen die ik had alleen nu op de weg er naartoe ipv een dag vanuit Lovina, dus top!
Omdat wij al een transfer bij hem hebben krijgen we (ja je hebt het goed) een very special price! Hihihi
Maar ok het is echt goed! We gaan eerst naar Danun Betatan , de tempel aan het meer. Echt heel mooi en zeker de moeite om dat zo te zien met die wolken boven het meer. Op een gegeven moment wil er een Aziatische dame met Indy en Loucka op de foto! Ze zijn gek op blond en rossig, dus ik moet het van andere kwaliteiten hebben. Maar te leuk natuurlijk Indy en Loucka ruiken commerciële kansen om hier tegen betaling met mensen op de foto te gaan.

Hierna rijden we verder naar een waterval. We moeten behoorlijk downhill om er te komen maar wat is het prachtig. Hierna gaan we door de binnenlanden over de bergen naar een hotspring. Ook zeker mooi om te zien, en hoe effectief reizen is dit zo.
Na de hotspring rijden we naar Lovina naar ons nieuwe verblijf.

Onderweg hebben we diverse pinautomaten geprobeerd en nergens succes! Van geen geld in de automaat tot de kaart is niet geregistreerd etc. Gelukkig jullie kennen mij kan ik hier prima mee omgaan! Ik weet niet wat dat is maar iedere reis krijg ik meer geduld lijkt wel!

Uiteindelijk komen we aan bij ons nieuwe verblijf. Het is echt heel gaaf! We hebben 2 geschakelde huizen met een soort loungebed in de tuin tegen het strand aan. Dus volop zeezicht helemaal tegek.

Onze chauffeur is welwillend en wil met cha en mij nog een kilometer doorrijden om te pinnen dit is serieus poging 5!! Uiteindelijk gelukt en we doen aan de overkant wat water en drinken en chips halen.
Als we terugkomen bij ons resort tikken we af dat hij een vriend heeft die ons met dolfijnen laat snorkelen en ze met ons gaat spotten. Dit zal maandag as gaan gebeuren om 6:00 komt hij ons halen.

Nou wij zijn benieuwd en hebben morgen echt een rustdag nodig.
We zitten aan het strand hebben een geweldig zwembad dus dat komt goed.

Morgen weer meer.

Dikke kus, TheBig4!

Geschreven door

Al 3 reacties bij dit reisverslag

weer genoten van alles

Nettie allebes 2018-07-28 15:51:04

Deze reis het verslag niet bij mijn yoghurtje maar na het journaal, ook leuk. Het ziet er allemaal super gaaf uit. Geniet!!!

Karina 2018-07-28 21:02:11

Wat hebben jullie alles weer goed geregeld en alles ziet er zo mooi uit,genieten allemaal,wij geniet met jullie mee met je mooie verslagenX💋❤️

Netty 2018-07-28 21:39:30
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.