Dag 23. Aguila

Spanje, Águilas

Vandaag zijn we iets verder naar het noorden getrokken. Van Carboneras naar Aguilas via de prachtige kustweg. Op zondagmorgen was het rustig. Een groepje motorrijders, groepen wielrenners en heel af en toe een tegenligger. De weg was goed te overzien en breed genoeg. Ook bij de haarspeldbochten. De uitzichten waren prachtig. Carboneras was al een leuke badplaats. Maar toen we in Mojacar arriveerden werden we echt blij. Wat een plaatje. Prachtige witte appartementen, een mooie boulevard en een prachtig strand. Hier dronken we koffie in de zon op een bankje. Verder kwamen we in Garrucha. Hetzelfde verhaal.
In Aguila kregen we de laatste plaats op een camping en na de lunch zijn we wandelend naar de stad gegaan. Via een natuurpad dat uitkwam op de boulevard. Hier veel gezellige terrasjes die behoorlijk vol waren.
We gingen verder naar het centrum. Hier ligt een bijzondere tuin met op de vier hoeken een enorme ficus afkomstig uit Australië.
Op de terugweg hebben we natuurlijk ook nog een terrasje bezocht. De zon, het strand en met een biertje op een terras, het lijkt wel vakantie.
Langs het stuk natuurpad bleek ook nog een aantal geocaches te liggen. Uiteraard hebben we die nog opgezocht.
Morgen richting Valencia maar eerst nog even op bezoek bij Gerry en Ed, die ons gastvrij ontvingen tijdens de Nijmeegse Vierdaagse.
Hasta mañana.

Geschreven door

Al 6 reacties bij dit reisverslag

Heerlijk Jan en Truus. Dit is samen genieten! Heel mooi om jullie reis te volgen!

Emmy 2022-01-16 22:29:43

Prachtige vakantiefoto, s Truus en Jan... Echt genieten dus! Fijne dag morgen en op naar Valencia

Ria 2022-01-16 22:33:32

Waauw weer prachtig om mee te genieten met jullie reis ! Wij zijn paar keer in Marbella en ook Valencia geweest. Mooie gezellige plekken ! Genietse samen ! Gr annet

Annet moerkerk 2022-01-16 23:38:10

Wat een prachtige foto's laten jullie zien en wat een mooie vakantie beleven jullie! Groeten van ons

Tjalling en Marian 2022-01-17 15:29:55

Hoi Jan en Truus, jullie schrijven wel " het lijkt wel vakantie".......! Nou weet ik niet wat jullie gewend zijn, maar als dit geen vakantie is.....???? Aan de foto's zou ik toch zeggen dat het wel degelijk VAKANTIE FOTO'S zijn, prachtig, met die heerlijke blauwe luchten, een paar ontspannen mensen, schitterende vergezichten en de gezellige terrasjes..... Proost hoor, dat het mag smaken!

Anneke 2022-01-17 15:58:54

Aan de foto's te zien was dit weer een dag met een gouden randje! Prachtige uitzichten. Hier valt weinig te genieten wat weer betreft, dus kan ik mijn hart weer even ophalen aan al het moois wat jullie laten zien! Wordt vevolgd!

Aafke Zwart 2022-01-17 16:21:54
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.