De terugreis - deel 2

Duitsland, Frankfort aan de Main

Dd

Met name Dominique heeft het tijdens de vakantie vaak over gokverslaafden. Maar de meisjes zijn tv verslaafden. Dat blijkt wel als ze tijdens de nachtvlucht niet slapen. Totdat we het scherm voor ze uitzetten. Mana vindt al gauw haar slaap, Dominique blijft onrustig maar rust wel wat.
Als we vervolgens met het busje terug naar onze auto gebracht worden, valt Dominique in slaap. En in onze auto duurt het niet lang voordat er links en rechts een kind tegen haar ligt. Toch handig, dat we geen schermpjes in de auto hebben. Deze rust hebben ze nodig om het tot de avond te redden.
En zo zoeven we over de Duitse Autobahn. Minder uitzicht, maar wel mooi groen is de omgeving. En vol. Het is zo veel drukker. Met verkeer, dingen naast de weg en afritten. Maar vooral het groen valt op. Er is zo veel meer kleur langs de weg.

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.