Regen.

Spanje, Maçanet de Cabrenys

Bij het uitrijden van een dorp staat naast de weg een nadar met een waarschuwingsbord voor werken. Het lijkt erop dat het opzij gezet is, dus negeren we het. Het zal toch niet waar zijn, een half uur verder gereden, en er staat een hek over de weg. We vragen aan de werkman of we door kunnen/mogen. Geen probleem zet het hek maar even opzij en weer terug. Oef, stel dat we hier nogeens hadden moeten rondrijden!

Na weer een mooie off-road dag begint het, net als we bij de camping aankomen, zachtjes te regenen. Volgens de voorspellingen zou het de halve nacht, en ook nog harder gaan regenen. Dus zoeken we een hotel. Ik heb er één gevonden op 9,5km roept Walter-Ice. GPS geeft 33km, oei, die 9,5 was in vogelvlucht aan de andere kant van de berg. Het was een goed hotel, midden in een dorp met smalle straatjes. Het heeft tot middernacht keihard gegoten, dus was het de juiste beslissing.

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.