GEYSIR.

IJsland, Geysir


Walter voelt zich beter, ze kunnen terug verder. De route van gisteren moet ingehaald worden, dat worden wel heel veel kilometers, dus wordt er een stuk afgesneden. Voor vertrek rijden ze nog even tot op het strand achter het hotel. Vannacht kamperen ziet hij nog niet zitten, dus nemen ze een hotel nabij de Geysir.

Walter en Marijke volgen verder de geplande route, en gaan proberen ook al een stuk van morgen te doen om zo sneller weer samen te zijn. Maar na een tijdje keren ze terug, de hele rit is off-road en ze vinden dat te gevaarlijk om alleen te doen. Zij rijden ook tot bij de Geysir en nemen een camping.

Filmpjes :

https://youtu.be/2Xe9Y6gWWVo
https://youtu.be/vGLLU8N_0vo

Geschreven door

Al 1 reacties bij dit reisverslag

Fijn dat het met Walter weer beter gaat en wel begrijpelijk dat Walter en Marijke teruggekeerd zijn want off-road rijden in je eentje is toch wel gevaarlijk he - ik hoef maar terug te denken aan wat toen gebeurde daar bij de Svalvogavedur... stel je voor dat je daar in je eentje staat brrrrr Nog veel beterschap verder voor Walter van Ingrid en hopelijk kan er vandaag weer genoten worden

Paula 2018-09-06 09:10:18
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.