DE CIRKEL IS ROND !

IJsland, Seydisfjordur


Laatste etappe . . . verder langs de Oostfjorden, in de zon, terug naar Seyđisfjorđur. Af en toe hing een wolk heel laag tegen het water in de fjord, wat een fraai zicht !

Restjes-picknick aan de rand van de oceaan. Straks op de boot worden de koelkasten uitgezet, dus alles moet op. Walter en Marijke zetten nog even de tent open, niet om een middagdutje te doen, maar om de laatste druppels te laten drogen.

Op de pas naar Seyđisfjorđur rijden we ook door een wolk, dus geen uitzicht van bovenaf over de fjord waar de boot wacht. We zijn nog ruim op tijd voor het inchecken. Toen we vier weken geleden aankwamen reden we het dorp gewoon voorbij, nu kunnen we nog even rond lopen. Het is hier gezellig druk, allemaal mensen die op de boot wachten, sommige hadden we eerder, ergens in IJsland gezien.

Na het inchecken moesten Marijke en Ingrid weer te voet aan boord. Ze waren al meer dan een uur op de boot, voor de 'defender-colonne' als laatste mocht oprijden.

Vanavond, en de volgende twee nachten, slapen we op de boot. De vakantie is nog niet gedaan, hé !!!

Filmpjes :

https://youtu.be/bXcC68WARv0
https://youtu.be/bHGD1a9zq_A
https://youtu.be/X4Na60tNEs0

Geschreven door

Al 2 reacties bij dit reisverslag

Goeie reis verder nog met de boot - ik zal jullie avonturen missen

Paula 2018-09-13 07:42:31

Geniet nog van de laatste vakantiedagen en veilig thuis.

Greta 2018-09-14 13:13:13
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.