Dag 17

IJsland, Northwestern Region

Hotel Hofsstadir, Skagafjordur

Nog maar net vertrokken uit het hotel, en toen we langs de fjord reden zag Jos een zeehond op een rots kruipen.

We hadden de coördinaten van een benzinestation op de ringweg doorgegeven aan Walter en Marijke, om vanaf daar samen verder te gaan. Helaas, toen wij daar aankwamen kregen het slechte nieuws dat de de wagen telkens weer stil viel en zij rechtsomkeer gemaakt hadden naar Reykjavik.

Dus moesten we zonder hen verder naar de zeehonden baai. Waar we beloond werden, en heel veel zeehonden zagen. Het leek wel de zeehonden show in de zoo, zij deden net kunstjes.

Nog gestopt voor gebak met warme chocomelk om op te warmen en dan naar het hotel. Waar we aangenaam verrast werden door de leuke kamer met terras. Ondanks de temperatuur, het is hier 3°C, hebben we een flesje wijn gekraakt op het terras.


Filmpjes:
https://youtu.be/LWBhBkmB6qg
https://youtu.be/2AXpqXRYYZI
https://youtu.be/nWWvv30ydbg



Geschreven door

Al 2 reacties bij dit reisverslag

Dat witte "circus" is dat een schaapskooi?

Willy Winnen 2016-09-12 11:37:17

Wat jammer dat jullie kompanen weer moesten afhaken zo missen ze een deel van deze mooie reis... ècht jammer... ik hoop voor hen dat ze toch nog een ietsje mee kunnen maken...

Paula 2016-09-12 15:04:53
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.