VERDER NAAR HET NOORDEN.

Denemarken, Hirtshals


Gisterenavond in het restaurant bestelden we soep en hoofdschotel. De drank werd gebracht en daarna de soep, die was lekker. Het duurde even voordat ze kwamen afruimen, niet erg, we hebben tijd. Toen, bijna een uur later, riepen we de garçon. 'Alles klar?' vroeg die, en was stomverbaasd dat wij zegden dat we wel erg lang moesten wachten, hij had enkel de soep opgeschreven ! Uiteindelijk hebben we toch eten gekregen en werd de koffie niet aangerekend.

Vanochtend rustig ontbeten, nog even naar het standbeeld van Von Bismarck, dat achter het hotel staat, gaan kijken en op de toren van het uitzicht genoten en tegen 11u doorgereden.

Om half vier waren we in Hirtshals, waar we pannenkoekjes hebben gegeten. Nog even voltanken aan Deense prijs en dan naar het hotel vlak bij de ferry terminal.

Morgenochtend nemen we de boot.

Geschreven door

Al 3 reacties bij dit reisverslag

Ik wil toch even zeggen dat de vlag op je nagels goed gelukt is Ingridje en ik wens jullie allemaal een fijne reis en veeeeel plezier!

Paula 2018-08-12 21:02:41

pannenkoekskes even lekker als in dranouter?

tilla 2018-08-13 21:07:57

Al 2 dagen gevolgd. Ziet er tot hiertoe heel gezellig uit. Eerst warme cava dan wijn en nu vandaag alleen soep maar dan toch iets te eten gekregen. Het weer valt wel mee denk ik. Geniet er nog van Schol

greta 2018-08-13 22:56:18
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.