NAAR HET MEEST WESTELIJKE PUNT VAN EUROPA.

IJsland, Stykkishólmur


Vanochtend naar Latraberg gereden, de grootste vogelrots in IJsland. We bevinden ons nu op de meest westelijke punt, zowel van IJsland als van Europa. Onderweg ernaar toe zijn we nog gestopt bij een strandje waar heel wat zeehondjes in de branding van de opkomende zee lagen.

En dan terug naar het oosten, we stoppen bij een maritiem museum, bij het wrak van een stalen schip en aan een strand waar we een wandelingetje maken.

Dan verder naar Brjánslækur, van waaruit we de Westfjorden met de ferry verlaten. Na een overtocht van 2,5 uur komen we aan in Stykkishólmur.

Deze keer hebben we meer geluk met het visrestaurant in het dorp. Ook hier konden we niet reserveren, maar toen we aankwamen was er net een tafel vrij.

Filmpjes :
https://youtu.be/IlyYVf1-N7s
https://youtu.be/UNl2IXL_eBE

Geschreven door

Al 3 reacties bij dit reisverslag

Mooie fot's.ben nu een weekje weg genieten zoals jullie groetjes

greta 2018-09-03 05:39:08

Kijk wally ie er ook ;) ! En staat er tegenwoordig ook al een vlag op de auto's?

tilla 2018-09-03 16:50:26

Yessss fijn dat jullie geluk hadden in het visrestaurant, ik heb weer genoten van de uitleg, foto's en filmpjes... zo leert een mens ook nog weer wat bij he

Paula 2018-09-05 12:59:49
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.