Lazy Sunday.

Frankrijk, Sanilhac

Vandaag mogen we uitslapen en gaan we laat ontbijten, de vorige dagen zaten we dan al in de auto. We zien Walter-Ice nog even, hij is net klaar met eten.
We wandelen even over het terrein van het hotel en langs het zwembad om wat foto's te maken. In de tuin is de eigenares kruiden aan het plukken voor de keuken.
We hebben tot 12u tijd om uit te checken dus zetten we ons nog even op het terras van onze kamer.
Vandaag gaan we toerist spelen. We rijden naar Saint Martin d'Ardèche, over de mooie brug en volgen de toeristische route langs de Gorges de l'Ardèche. Er zijn 11 uitkijkpunten, we stoppen overal en telkens ziet het landschap en de rivier diep onder ons er anders uit, maar elk panorama is prachtig. Op en langs de rivier zien we honderden kajaks die de afvaart van de Ardèche maken. Bij een uitkijkpunt dat een beetje van de weg af ligt picknicken we. Na de picknick gaan we tot op het platform en zien een lege rivier, alle kajakers zijn hier reeds voorbij.
Nog twee stops tegaan, de eerst is op het hoogste punt van de route. Alle parkeerplaatsen zijn bezet, er staat zelfs een bus. Het is er erg druk, gek op al de vorige stonden we soms alleen of met slechts enkele andere mensen. Het is een lange strook langs de weg en aan het einde staat niemand. Er is plaats aan de kant van de weg, dus kijken we toch even.
Het laatste uitzichtpunt is bij Pont-d'Arc in het dorp. Hier is het pas druk, hier gaan we zeker niet stoppen, we maken een foto vanuit de auto.
Nu richting hotel, we rijden nog langs en tussen grillige rotsen, door enkele tunnels en over kleine weggetjes.
Het hotel valt wel wat tegen, het zag er op foto veel beter uit dan het werkelijk is, wat een verschil met gisteren. Gelukkig is het eten wel lekker.
Morgen terug naar huis. We waren met een dubbel gevoel vertrokken, maar hebben toch een leuke week gehad. Alleen jammer dat Filip en Marijke zo snel zijn afgevallen.
Tot de volgende reis.

Geschreven door

Al 1 reacties bij dit reisverslag

Welkom thuis

mama 2020-08-31 08:57:33
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.