DePanne4Cars

België, De Panne

Vanochtend moeten we terug naar Brugge, waar het DePanne4cars programma begint en het ontbijt op ons wacht.
Er wordt een nummer op de auto gekleefd, we krijgen een goodiebag, een jasje en het roadbook en schuiven aan voor het ontbijt.
Daarna vertrekken we voor een tocht door het Brugse Ommeland, terug richting kust waar we lunchen. Na een parkoers door de duinen is het tijd voor champagne in tent aan het strand van De Panne.
Het diner gaat door in de 'The Ride to Happiness' zone in Plopsa. Bij aankomst krijgen we nog een glaasje bubbels en gaan op zoek naar een plaatsje. De attractie is open en Walter-Ice en ik willen ze testen, de andere durven niet, ze weten niet wat ze gemist hebben, het was leuk.
Minder leuk was, was de bediening van het eten. We stonden redelijk achteraan en na twee uur hadden we al twee hapjes gehad! We besluiten om niet langer te wachten en bellen onze taxichauffeur, die brengt ons naar een goed restaurant.

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.