Dag 9.

Spanje, Chibluco

Casa Rural Casa Lino

Vanochtend van bij het opstaan tot het vertrek geprobeerd om toch nog een paar foto's op te loaden, 6 waren er op die tijd gelukt.

Op verzoek het weerbericht voor vandaag : 27°C, zonnig en geen wolkje aan de lucht.
Vanaf het hotel dezelfde baan terug tot op het roadbook, waar we onmiddellijk een pittig offroad stuk voor de wielen kregen. Er was hier zelfs een omleiding voor SUV.

Nadien hadden we een lang stuk verharde weg, maar die liep wel door een prachtig gebied en langs de Canyon van de Rio Vero, een gigantische kloof en klimgebied. Net daarna kwamen we langs een kapelletje met picknicktafels, ideaal volgens Walter-Black. Het was een mooie plaats met uitzicht, maar volgens Ingrid te veel wind, zij zocht beschutting achter de auto.

Wat vandaag ook opviel, in weeral een ander landschap, waren de vele kleine gele bloemetjes. Hele hellingen waren er mee gevuld en de lekkere geur ervan vulde de auto. Jammer dat we geen geurfoto's kunnen maken, we hebben ook al wilde tijm, olijven en dennen gehad.

Ook het laatste stuk was weer erg hobbelig tot we opeens voor ons een hele uitgestrekte laagvlakte zagen. Hier ligt onze slaapplaats voor vanavond. Een heel simpele maar gezellige Casa rural. De gastheer heeft ons een voortreffelijke maaltijd geserveerd en tips gegeven voor een extra stukje route.

De wifi werkt hier beter dan in het grote hotel van gisteren, dus kijk ook even terug naar foto's van gisteren en vergeet de video's niet.

Video's : https://youtu.be/HMCqkxG9AoY
https://youtu.be/gWBwlod1Ubw
https://youtu.be/2Q1WfVMaC9E

Route : https://nl.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=18477303

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.