L'Escala.

Spanje, l'Escala

Om geen gesloten slagbomen tegen te komen rijden we voor de zekerheid maar weer om. Terug op de route gaat het via een mooie baan over de berg. We komen terug aan de zee in El Port de la Selva. Aan de andere kant van het dorp gaan we off-road, althans dat was toch de bedoeling. Inderdaad, bareel gesloten wegens gevaar op bosbrand. Tussen de velden doen we vandaag toch een beetje off-road.

Het roadbook gaat rond L'Escala. We zijn hier ooit, 40 jaar geleden geweest, en willen het dorp nog eens zien. We wandelen even rond en gaan op een terrasje iets drinken. Tussen het dorp en de baai verderop, waar we toen en ook nu logeren, was er niets, nu is het helemaal volgebouwd met vakantieappartementen.

We installeren ons op de camping en nemen een aperitiefje. Daarna gaan we naar strandje, ook hier is heel wat bij gebouwd, onderandere een restaurant waar we lekker dineren.

Geschreven door

Al 1 reacties bij dit reisverslag

Zien we jullie in Ibiza? :-)

Filip H 2023-09-08 07:25:47
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.