Badderen met zicht op de oceaan.

IJsland, Reykjahlíð

In Husavik zijn ook walvisvaarders, we informeren bij het bureau. Ze hebben nog geen orca's gespot, en de boot heeft geen binnen zitruimte. We doen dat dan maar niet.
We rijden een stukje langs de kust en gaan op bezoek bij IJslanders (paardjes). Filmpje : https://youtu.be/YOIJ44TRryA
En dan badderen in Geosea, thermale baden met zeewater dat door grondwarmte wordt verwarmd. Zalig relaxen met zicht op de oceaan. Filmpje : https://youtu.be/3lZsVykwwhs
Nu gaan we richting Myvatn, naar Hotel Laxa. Hier waren we twee jaar geleden ook. Inchecken, wandelingetje naar de kamer, deur opendoen . . . onze mond viel open van verbazing. De kamer was vuil, vies en ongezellig, dan nog liever Hotel Cabin? Gelukkig konden we via Booking annuleren tot 23u59, dus dat snel gedaan en dan bij de receptie ons beklag gemaakt. Inpakken en wegwezen!
Naar de andere kant van het meer, naar Fosshotel Myvatn, wat een verschil ! Superkamer met bad en douche, een salonnetje en vanuit ons bed een adembenemend uitzicht over het bevroren meer en sneeuwlandschap. Prachtig hotel, mooie kamer, lekker eten, . . . misschien onze laatste nacht op IJsland ook hier blijven? Dat zullen we morgen beslissen.

Geschreven door

Al 2 reacties bij dit reisverslag

Je zou haast denken dat je aan het badderen waart in de zee ipv met uitzicht op. Heeft Walter niet gebadderd? Heel mooi uitzicht maar ik krijg al rillingen.

Marijke 2020-03-10 12:48:23

Walter heeft natuurlijk ook gebadderd, maar was degene die de camera vast had. Het water was lekker warm.

DEF.on.the.ROAD 2020-03-10 15:58:47
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.