Water !

Italië, 'Onne/Fonni

Vanaf het hotel gaat het direct off-road de berg op. In het dal aan de andere kant is er een rivier doorwading.
Het water is dieper dan normaal en een eilandje in het midden is weg. Antonio heeft schrik dat de ondergrond te zacht is en gaat kijken of we op een andere plek kunnen oversteken. Een stukje verder is de bodem harder. Marc trekt zijn schoenen uit en loopt het water in om de diepte te meten, het moet lukken.
In het midden is een grote rots, Marc gaat daar staan om ons er langst te leiden.
Dan gaan we één na één naar de overkant. Drie auto's hebben geen snorkel, Antonio blijft in het midden staan zodat die er met de winch kunnen doorgetrokken worden. Maar dat is niet nodig, ze durven en geraken, er allemaal zo door.

Voor de picknick stoppen we boven op een bergtop. Het is inmiddels bewolkt en we horen het in de verte donderen. Niet veel later begint het fel te regenen en hagelen. Iedereen vlucht de auto in. De bliksem komt wel heel dichtbij, dus gaan we naar beneden. De weg lijkt wel een bergrivier. Later krijgen we nog enkele van die hevige buien op ons dak.

We stoppen bij een cafeetje om koffie te drinken en beginnen dan aan de laatste en moeilijkste track. Het pad is erg dicht gegroeid en er zijn heel veel geulen.

Dan naar het laatste hotel op Sardinië.

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.