Nog één keer terug naar de kust.

Noorwegen, Møre og Romsdal

In tegenstelling tot de voorspelling, is het heel de nacht droog gebleven, we hadden kunnen kamperen.

Vanochtend moeten we nog een stuk over de grote baan, tot voorbij Trondheim, de stad zelf laten we links, nouja eigenlijk rechts, liggen. En dan terug op kleine weggetjes. We nemen onze koffiestop bij een waterval en lunchpauze met uitzicht over een fjord.

En dan nogeens naar een ferry. Die gaat elk half uur, dus geen stress. Maar om kwart voor merken we dat we net wel of net niet mee gaan kunnen, wat zal het zijn? Het lukt, we zijn op tijd, de ferry is niet eens vol.

We komen aan in Kristiansund, eerst een stukje door de stad, en dan weer de natuur in. We vinden een leuke camping, over een groot domein zijn verschillende kleine veldjes. We vragen een plek, de eigenaar stapt op zijn quad, volg maar ik, ik heb een mooi plekje voor jullie. Er is geen restaurant, dus koken we zelf. Nadien wandelen we nog even tot aan de zee.


Zonsopgang : 2u57
Zonsondergang : 23u38

Geschreven door

Al 1 reacties bij dit reisverslag

Nog foto's https://www.instagram.com/p/Cfb8JLZMwrE/?igshid=MDJmNzVkMjY=

defender.be 2022-06-30 22:43:24
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.