Dag 10.

Spanje, Murillo de Gállego

Hotel Spa Aguas de Los Mallos

Nog even terug naar gisterenavond. Na het diner is Walter-Ice nog op bezoek geweest bij de buurman van Juan (onze gastheer) Die man was ook vogel, en vooral gieren liefhebber en fotograaf.

Vandaag hadden we een rustige dag. Niet heel veel, maar wel pittig offroad en een stukje toerisme. Op weg naar de track wilden we eerst de lus maken die Juan had voorgesteld, maar het pad liep dood en zijn we moesten terug keren. Ingrid was helemaal de kluts kwijt en stuurde ons tot wel drie keer verkeerd.

Onderweg kwamen we langs de Mirador de Los Buitres, een uitzichtpunt op een 'gieren-rots' en even verder bij Ermitage de Marcuello, een oude kapel. Ook hier hadden we een fantastisch uitzicht en hebben we gepicknickt. Nog een bezoek gebracht aan het 'Castillo de Loarre' en dan naar het hotel.

Een luxe-hotel met mooie kamer, restaurant, tuin en zwembad. Overal met uitzicht op de rotsen waar we vanmiddag op stonden. Eerst even een duik genomen en toen '4 sangria' besteld. Het duurde erg lang, en toen brachten ze '4 KANNEN'. Voor we weer commentaar krijgen, ze hebben er 3 terug meegenomen.

Video's : https://youtu.be/yLLtr0q-joE
https://youtu.be/Ocow67B4oKM

Route : https://nl.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=18484947

Geschreven door

Al 1 reacties bij dit reisverslag

Het ziet er heel mooi uit ! Amuseer jullie. Grtjs van ons

Gisele 2017-07-04 20:24:21
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.