Shopping day.

Noordzee

De Norröna ging vannacht op en neer. De oceaan was een beetje woeliger dan op de heenreis, maar het was niets in vergelijking met de stormen die we vorig jaar in de winter hadden. In de ochtend is de zee rustiger, we zijn nu op de Noordzee en dus de Schetlandeilanden reeds voorbij.

Na de lunch gaan we shoppen, koffie drinken in onze kamer en dan naar buiten in het zonnetje. Het is lekker rustig aan boord, er zijn veel minder passagiers dan op de heenreis.

We naderen Noorwegen, dat we in de verte zien liggen. In de nieuwe bar op dek 10, met beperktere kaart, is het altijd druk. Het is Happy Hour in de 'oude bar' en toch zitten we er bijna alleen. Ze sluiten wel vroeger, maar we mogen de drankjes meenemen naar de nieuwe bar of de kamer.

We kiezen voor het laatste. Morgen moeten we vroeg op en de hele dag rijden.


Voor meer foto's en filmpjes kijk op onze instagram in de app of via onderstaande webadressen :
https://www.instagram.com/defender.be/
https://www.instagram.com/in22.be/

Geschreven door

Al 2 reacties bij dit reisverslag

welkom thuis

Diane 2021-07-13 09:10:39

Die suite is wel de moeite. Bijna een appartement. Alleen geen keuken. Maar dat is op de Norröna natuurlijk geen probleem.

Marijke 2021-07-14 16:15:05
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.