Breaking news: Eindelijk mogen we het dan eindelijk met jullie allemaal delen !!!

Nederland, Den Haag

Wij gaan op vakantie !!!

Ja, het heeft helaas even geduurd en god wat waren we teleurgesteld toen we anderhalf jaar geleden niet naar het zonovergoten Texas konden maar ja... Coronapandemie, lockdowns, veiligheidsmaatregelen.... “wir schaffen das” ... aber ... “das war einmal!” 😁 "Jetzt geht loss!" Om maar een paar krachtige Spaanse kreten te gebruiken.

Er is in de tussentijd natuurlijk een heleboel voor ons veranderd. We hebben een nieuwe auto en we zijn sinds de laatste blogs alweer 2,5 jaar getrouwd! (kennen jullie die grap over het sprookjeshuwelijk, de heks en de bank?). Helaas is het niet altijd alleen maar goed nieuws en is ons helaas ook een trouwe blogfan van het eerste uur ontvallen 😥. Sinds ons huwelijk hebben we je helaas niet meer gezien, maar uit het oog is natuurlijk niet uit het hart, dus lieve Leonie, vertrouw er maar op dat we deze reis wel een paar keer aan je zullen denken!

Maar waar leven gaat, is waar leven ontstaat en gelukkig mogen we jullie, na heel wat bloed, zweet en hormonen dan ook voorstellen aan de nieuwste toevoeging aan ons reisgezelschap, onze prachtige eigenwijze dochtertje Emily! 😍

Goed... over een paar uur gaan wij dus vertrekken voor het eerst met onze kleine travel-smurf (dik 10 maanden alweer..!) en de zenuwen gieren alweer door ons heen, althans bij vlagen, want soms denken we ook weleens dat het goed gaat komen! Want hoe gaat dat straks in een gek land met zo’n ukkie? Wil ze wel slapen? Wil ze wel eten? Gaat ze zich wel gedragen in het vliegtuig? Allemaal vragen en problemen die voor ons momenteel zwaar wegen... Maar gelukkig hebben wij een superkind (zoals elke ouder dat denkt) en komt alles ongetwijfeld helemaal goed!

Afin, genoeg spanning en suspens... waar gaat de reis naartoe? Je zou toch verwachten groots en meeslepend, de toppen van de Hymalya? Het hart van de Amazone of wellicht de gletsjers van de Noordpool? Nee, niets van dat alles. De reis dit jaar gaat naar het altijd zonnige en nimmer saaie Spanje! Andalusie om precies te zijn.

Heel lang hadden we ons voorgenomen om onze lieve smurf te introduceren met ons geliefde Amerika, Boston wel te verstaan. Maar helaas...de travelban gooide roet in het eten, en daarbij ... nu is het maar 3 uur vliegen en ook dat vinden we al verdomde spannend, dus misschien wel een geluk bij een ongeluk.

Vliegen met een baby...en niet zomaar een baby...onze baby...waar beginnen we aan?! Huilen, kotsen en poepen... wat als ze dat ALLEMAAL tijdens de vlucht gaat doen? En wat als ze er helemaal niks aan vindt om te slapen in een of ander aggenebbes hotel in een klote tentje terwijl ze hier thuis een vorstelijk bedje heeft met 2 lakeien die 24/7 klaar staan om letterlijk en figuurlijk te pamperen... Oke, nu is dat laatste natuurlijk ook in Spanje het geval maar toch is het anders.

Nee, helemaal relaxed zijn we er niet onder maar nog een jaar thuis zitten zal ons ook geen goed doen. We kunnen, we mogen..en dus we gaan! Daarbij, als het goed verloopt, wie weet... volgend jaar gaan we Emily dan wel het land laten zien waar de roots van haar tweede naam liggen. (Jaelynn / Amerika, logisch toch 😂). Maar goed...first things first, oftewel “lo primero es lo primero” ... Spanje!

Nog een paar uurtjes slapen en dan vliegen de blogs en foto’s weer jullie kant op dus stay tuned, the journey has just begon!

Voor nu: goedemorgen en tot morgen! ... Ja deze slaat vanuit spanje natuurlijk nergens op, want geen tijdsverschil... ik weet het...

ik zal mijn best doen iets nieuws te bedenken 🤓 komt helemaal bien!

Geschreven door

Al 4 reacties bij dit reisverslag

Heel veel plezier! Geniet er gewoon van!

Joke 2021-10-19 05:11:48

Heel veel plezier !!!!

Yolanda 2021-10-19 13:28:39

Gaaf zeg, heelllll veellll plezier.

Julia 2021-10-19 15:09:12

Ja, heel leuk jullie verhaaltjes weer te ontvangen, HEEL VEEL PLEZIER!!!!

Ans 2021-10-20 14:20:02
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.