Shoppen, schoenen en cheesecake —> Linda’s dreamday

Verenigde Staten, Fort Myers

De ochtendgloren reikte tot ons gezicht met als nadelig gevolg dat we wakker werden. En dus moest Linda ontbijt maken. Niet omdat het haar beurt was of omdat ze iets had verloren, maar gewoon omdat ze eindelijk een keer zo gek was dat ze het deed! Wat ben ik toch een geluksvogel.

Ook was vandaag de tweede dag op rij dat ik niks zou stoten, best gek zo’n lichaam zonder blauwe plekken, jammer alleen dat het steeds groter wordt van al dat vette eten. Gister hadden we wel heel braaf een salade gekocht en vandaag zouden we ons ook beperken tot het wat gezondere voedsel in de USA. Al is het wel VERDOMDE moeilijk om dat te kopen.

De eerste stap van vandaag was besluiten wat we gingen doen. We wilde eigenlijk gaan shoppen maar hadden ook nog wat andere suggesties die we hadden bestudeerd, zo was er een boottocht met dolfijnen en een shooting range waar we naar toe konden, maar na even overlegd te hebben werd dit toch een shop till you drop dag.

First stop: Miromar outlet center. Hier kon je voor een prikkie allerlei mooie merken kopen en het zou er ook nog eens gigantisch zijn. Nou ik kan jullie vertellen, dat klopt. Wat er dan weer niet bijstaat in de folder dat er eigenlijk geen reet aan is. Er zijn amper mensen, hangt geen sfeer, (mede door de grootte) en eigenlijk is alles nog steeds duur. Of wij zijn gierig, maar ik kies toch voor het eerste, het is duur! Teleurgesteld en verbaasd besloten we dat we zin hadden in een GOEDE bak koffie en waar ga je dan naar toe: STARBUCKS, inderdaad. Zo gezegd, zo gedaan. Linda had een Salted Caramel Macchiato en andere Linda (althans dat stond op de beker) had een grote Cafe Latte, jullie mogen zelf gokken wie wat had ;-)

Even onze grote vriend van Google om advies gevraagd en uiteindelijk zette we koers naar Naples waar een mooi winkelcentrum zat MET een Sketchers en een Cheesecake factory en het mooiste: geen Swarovski :). Op de weg er naartoe hebben we nog even bij e Publix een Turkey sandwich gehaald omdat we echt genoeg hebben van die vette troep en ik moet zeggen het was HEERLIJK. Dus hier komen we nog wat vaker denk ik.

Na een rondje te hebben gelopen en Linda te hebben ingezet als paspop kwamen we bij de Guess waar we een leuke broek hebben gescoord voor Linda. Leuk surprise was dat de broek geen 45 maar 28 dollar was, kleine actie en dat betekend 17 euro bespaard - en dat betekend GRATIS CHEESECAKE! Althans, zo voelde het. Vol goede moed liepen we naar de Cheesecake factory en maakte we onze keuze: Hans de Chocolate cheesecake met chocolate fudge en Linda de Cookie Dough cheesecake. Was het lekker? Yup. Was het de moeite? Yup. Was het duur? Yup. En gaan jullie het nog een keer doen? Nope. Het was lekker maar we liepen wel allebei groen en geel naar buiten omdat het zo machtig was. Zelfs ik (Hans) moest (bijna) zijn meerdere erkennen. Dan weet je het wel. En ja, we hadden genoeg van die vette troep, maar soms moet je uitzonderingen maken.

Op de terugweg was er nog maar 1 ding te doen om het misselijke gevoel weg te nemen en dat was geld uitgeven, en waar beter dan bij Sketchers. Vorig jaar hebben we hier beide een paar schoenen gekocht en tot grote tevredenheid, dit jaar was het niet anders. Er was een leuke actie, op elk tweede paar kreeg je 30% korting en op het derde 20% dus ongeveer een half uur later liepen we naar buiten met niet 1, niet 2, maar 3 paar schoenen. Uiteraard was de verdeling zoals in elke normale relatie, de dame iets meer als de heren (twee om een paar). Maar helemaal goed want het zijn heerlijke schoenen.

Na een rondje te hebben gelopen op het foodcourt besloten we toch nog redelijk vol te zitten van de cheesecake en gingen we naar de Walmart voor een maaltijdje en daar zijn we goed in geslaagd. We hadden een heathy steam maaltijd voor in de magnetron en voor 2,50 per persoon hebben we echt heerlijk gegeten. Het smaakte gek genoeg vers, lekker en het is ook nog eens gezond. En dat in Amerika, moet niet gekker worden!

Lekker doorgereden naar het hotel waar we lekker even een half uurtje de TV hebben aangezet en ons mentaal hebben voorbereid op het sporten. We begonnen met een fanatiek potje pingpong maar dat was niet zon succes dus besloten we maar naar het sportschooltje te gaan. een uur en zo’n 600Kcal verder gingen we voldaan en moe weer terug naar de kamer om jullie te trakteren op een blogje en foto’s, al zijn het er vandaag niet zo bijster veel. Ook gaan we lekker de dag van morgen plannen. We gaan naar Sarasota, en daar is voldoende te doen dus we hebben er zin in! Hopelijk weer zo’n geslaagde dag als vandaag! Voor nu weltrusten, tot morgen en als je de pech hebt: werkse!

Geschreven door

Al 5 reacties bij dit reisverslag

Heb het gevoel dat jullie het erg naar jullie zin hebben. Het plezier en genieten straalt van het verhaal en de foto's af. Ga vooral zo door👖👠👞

Peter en Joke 2016-10-18 08:31:53

Nou leuk geslaagd hoor.. Ben benieuwd naar Sarasota morgen... wederom genieten van jullie verhalen met weer veel herkenbare dingen.... Veel plezier weer.

Harm & Leonie 2016-10-18 08:43:53

Hey hartstikke leuke dag gehad met van alles wat. In alle opzichten. Weer goed geslaagd in een nieuwe outfit, ben benieuwd. Voor de nieuwe locatie veel plezier gewenst.

Ans 2016-10-18 10:05:49

Geen foto's van de broek en al die schoenen?

Yolanda 2016-10-18 21:17:32

@Yolanda: Zie ons volgende blogje voor de schoenen :). De spijkerbroek is een simpele maar lekker zittende spijkerbroek :)

hans.linda.ontour 2016-10-19 03:16:24
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.