7 juni - Hans en linda .... the Canadian adventure

Nederland, Den Haag

Hebben we de pasppoorten? -- Ja schat
Heb je ook de tandenborstel? -- Ja schat
En hebben we ook het nagelschaartje, de wereldstekker en, en, en.... JAJAJA!! schat

Licht gespannen discussies, lichte buikkrampjes en lichte vormen van paniekaanvallen als we weer iets bedenken wat we mee zouden moeten nemen en waarbij we niet direct zeker weten of het in de koffer zit. Maar gelukkig, het hele inpak traject afgespeeld in mijn hoofd en ja ik heb toch echt het extra setje schoenveters ingepakt, pfoej weer een "disaster" voorkomen.

Wie heeft er dit jaar boer zoekt vrouw gezien? Ja?... wij ook! Waren jullie ook zo onder de indruk van boer Riks? Wij wel, althans van het land waarin hij woonde, die kerel zelf boeide ons niet zoveel....dusssss...

Dus gaan wij naar Canada! De enige vraag die wij nog moesten beantwoorden was gaan we naar oost of west Canada of naar allebei? Nou wij kunnen niet zo goed kiezen dus nemen we gewoon een vliegtuigje tussendoor en doen we beide kanten van het immens grote land aan. En ja we gaan ook nog even naar het door ons zo geliefde Amerika, Seattle wel te verstaan.

Maar wat mogen jullie van ons dit jaar verwachten? Geen idee eigenlijk is daarop het antwoord. We weten niet zo goed wat het land allemaal te bieden heeft en dat maakt het juist zo leuk. Natuur, steden, wilde dieren en de franse taal, we gaan het allemaal ervaren en daar zo goed en leuk mogelijk over schrijven. Ook dit jaar is onze scheiding der verantwoordelijkheden weer strak en beheer ik de tekstuele versnaperingen en is Linda vooral bezig om onze mannelijke Floortje (lees Hans) zo goed mogelijk op de camera te krijgen.

Voor de rest ga ik er nu niet al teveel over schrijven, we zijn immeres nog geen 12 uur verwijderd van onze departure en we moeten hoognodig gaan slapen. Dus aan alle trouwe en niet zo trouwe fans zeg ik A demain et bien dormir!

Geschreven door

Al 6 reacties bij dit reisverslag

Geniet maar met volle teugen van dit avontuur en ik wacht de verhalen en foto's af. Veel plezier

Peter heemskerk 2017-06-08 22:22:14

Deze vaste volger wenst jullie alvast een goede vlucht toe. 😙

Yolanda 2017-06-08 22:24:20

Wij zullen goed voor Amy zorgen en weer elke ochtend als eerste de blog lezen. Veel plezier!😙🐶

Joke 2017-06-08 22:48:51

Nou wij volgen ook hoor, ze zijn weer benieuwd naar jullie verhalen. Geniet ervan en heel veel plezier.

Harm & Leonie 2017-06-09 07:09:22

Vanmorgen nog gauw even via telefoon een hele Goede Reis gewenst, want we kwamen net terug in IJmuiden vanuit Schotland. De planten en post word aandacht aan besteed. Heel veel plezier!!

Anton en Ans 2017-06-09 15:02:03

Dankjulliewel allemaal! Wij zijn volop aan het genieten en hopelijk genieten jullie mee van de mooie verhalen en binnenkort ook iets meer foto's (als de wifi meewerkt :) )

hans.linda.ontour 2017-06-11 19:46:10
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.