Dat is pech, dag weg en camera kapot … ! :-(

Verenigde Staten, Orlando

De ochtend bestond dit keer niet alleen uit ontbijtstress maar ook nog eens uit camerastress want zoals jullie hebben gezien is het Linda die dit keer een snipperdag had genomen en het werk blijft liggen, dus moet het ingehaald worden. Zo geschiedde terwijl onze welbekende Hans den Blijker een drie-sterrenontbijt in elkaar flanst.

Bij het bekijken van de foto’s komen we erachter dat de foto’s niet helemaal oke zijn, er zit namelijk een vlekje op. En nu hebben onze trouwe lezers bij het lezen van de blog waarschijnlijk gedacht: ow nee het zal toch niet?! De camera van Linda zijn?!?!! —> en nee dat klopt, het is de camera van Hans. ;-) desalniettemin wel vervelend natuurlijk want er lijkt een krasje of stofje op de lens te zitten aan de binnenkant die een klein donker vlekje veroorzaakt. Maar goed het was altijd al een …ding, dus jammer dan. Gelukkig spraken de foto’s alsnog voor zichzelf.

We besloten lekker laat uit te checken want we gingen naar Orlando, een korte rit en we mochten toch pas om 3 uur inchecken. Dat kwam ook wel weer mooi uit want we hadden namelijk een superidee voor de ochtend. The Pier van st. Petersburg bekijken. Hier waren muzikanten, winkels en straatartiesten en konden we dus wel de tijd volmaken. Helaas bleek niets minder waar. De pier was under renovation en er was op zijn Amerikaans gezegd geen fuck te beleven.

Dan maar naar de walmarkt voor wat troostvoer en door naar Orlando. 2 turkey sandwiches later en ongveer 150km kwamen we aan bij een heel mooi hotel, gelegen in een nog mooier Orlando. Alle grasveldjes zijn netjes gemaaid, geen rommel langs de weg en de mensen in het verkeer zijn ook nog eens aardig, waarschijnlijk door de schone omgeving…het kan dus wel gemeenteraadsleden van Nederland…!! We mochten gelukkig al om half 2 inchecken en dat gaf ons mooi wat tijd om te ontspannen en te besluiten wat we gingen doen met onze 5 dagen hier. Seaworld, sporten, disney, universal, nog meer geld aan linda uitgeven in winkels…allemaal verleidelijke opties maar we konden er maar een paar doen.

De keuze viel redelijk snel dat we minimaal 1 park wilde bezoeken van Disney, maar eigenlijk toch twee of misschien wel drie. Universal hadden we vorig jaar al gezien en leek meer van hetzelfde dus die konden we skippen. Ook Seaworld lijkt ons niet al teveel spannends want ja, we zien tegenwoordig overal dolfijnen. Kortgezegd…we zijn er nog steeds niet uit. We twijfelen over 4 of 5 dagen Disney, maar weten dan ook weer niet of dat too much is of niet en of Orlando niet meer te bieden heeft dan alleen pretparken? En zo ja de nee of bijvoorbeeld Seaworld niet toch leuk is om mee te pakken? Lastig want je moet wel keuzes maken en je praat niet over enkele euro’s.

Snappen jullie het nog? Nou wij zijn een beetje “lost” in de keuzes. Dus wie het weet, of denkt te weten mag het zeker zeggen!! Wij staan open voor meningen, ervaringen en tips.

Om in ieder geval al een beetje het Disney gevoel te krijgen besloten we naar Disney Springs te gaan, dat is het shopping gedeelte van Disney wat hier op een steenworp afstand ligt. Hier kun je gratis parkeren en leuk eten en shoppen. Nou het was erg leuk het gaf goed de sfeer van Disney weer en er waren leuke winkels met nog leukere tassen; Aldus Linda. Jammer genoeg waren ze wel een beetje duur dus moet ze het doen met een bakje Starbucks en een lekkere pancake bij de Ihop.

Morgen gaan we dus de keuze maken wat en waar we iets gaan doen. Net hebben we bij de Ihop even lekker gegeten maar ook dit gaf ons geen uitsluitsel. Genoeg om te overdenken dus en laten we hopen dat wat de keuze ook gaat worden het een leukere dag dan vandaag wordt, want met een kapotte camera en niet al teveel spannende activiteiten was dit “just another day”. En daarvoor kom je niet naar Florida toch! ;-)

Tot morgen en GOEDEMORGEN!

Geschreven door

Al 3 reacties bij dit reisverslag

In Orlando is ook nog genoeg te doen. Down toen is ook leuk en ja ga dan naar Epcod park dat is leuk maar ook nog eens interessant. Nou we horen het wel... Liefs en have funnnnnn........

Harm & Leonie 2016-10-22 08:07:46

giddy up go meneer den Blijker :-)

Harm & Leonie 2016-10-22 08:51:18

Dr zijn idd veel dingen to do in Orlando.wij zijn bij harrie potter geweest en vonden het prachtig, en als ze daar in het park zeggen dat je ergens nat van word nou geloof het dan maar;) Wij hadden een hotel op intenational drive alwaar wij leuk hebben gegeten bij "pirates cove" maar voor jullie is daar ook nog pirates cove midget golf en lukt dat niet dan is er aan het einde van de internat. Drive ook nog een leuke mall kunnen jullie een nieuw cameraatje voor Hans aanschaffen. Nou nog snel een paar leuke dingen doen want nu gaan de dagen ineens snel voorbij, veel plezier.

Bert en carla 2016-10-22 12:13:08
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.