Pff..who needs sleep?!

Canada, Toronto

Geachte lezers en lezerinnen,

Ja het heeft even geduurd maar onder het goede excuus om een ijsje te gaan eten hebben we dan toch eindelijk iets van Wifi kunnen vinden in de McDonalds. Wereldtent is het toch!

We vertrokken vanmorgen vroeg om een uur of half 6 vanuit ons vertrouwde vertrekadres in Den Haag, al jaren onze uitvalsbasis om ons mentaal voor te bereiden op het vertrek. Dit keer was niet anders en ook nu was de taxi prima op tijd en zijn we in een hele mooie auto weggebracht...zo mooi, dat ik hem meteen van de chauffeur gekocht heb. ;-)

Schiphol is Schiphol, het lijkt een beetje op Linda, ze overdrijven soms weleens. Zo waren we 3 uur van tevoren aanwezig zoals aangegeven en zaten we 2,5 uur voor vertrek al netjes aan de gate te wachten tot we een ons wogen, gelukkig hadden we geen vertraging want anders zou het wel erg vervelend zijn. Even de goede traditie van een kopje Starbucks koffie aangehouden en relaxed een rondje gelopen door de winkels, de tijd vloog voorbij, net als de toiletbezoekjes want je blijft toch altijd een beetje nerveus.

YES! BOARDING PLEASE! vol goede moed en enthousiasme aan boord van het KLM toestel dat: en ik citeer (mezelf) "fucking groot" was. De stewardessen waren overdreven aardig en met een reden, want toen iedereen netjes in zijn stoel zat kwam piet piloot met de mededeling dat we 45 minuten vertraging hadden. Iets met transfers die laat waren ofzo...bah!

De vlucht was verder de vlucht, goede films (gelukkig), een huilende baby (ik zou niet anders willen) en amper tot geen slaap, maar goed who needs sleep? toch!

Verder kan ik er heel kort over zijn, Toronto is een grappige stad, maar zoals verwacht, hadden we hier de minste verwachtingen van. Er was veel file en zoals al gezegd geen WiFi in het hotel, noodgedwongen zijn we dus na aankomst in het hotel maar weer op pad gegaan. Waren we moe? Ja dat wel, maar pfff who needs sleep!

Na lang zoeken (en dat kan verdomd lang duren zo zonder WiFi op de TomTom) hadden we een winkelcentrum gevonden waar we maar even naartoe gingen. Leuke plek, grappige winkels maar je kunt je voorstellen dat we er rondliepen als figuranten uit "the walking dead", maar goed we hadden bedacht dat we tot 8 uur minimaal door moesten om de jetlag een beetje te onderdrukken. Dat lukte wel goed! We hebben een lekkere wokschotel gegeten en nog wat polo's gekocht voordat we compleet kapot naar het hotel terug gingen.

Linda was met 4 minuten weg waar ik het nog 1 act heb volgehouden van America's got Talent, maar toen was mijn talent in ieder geval ook echt op. Morgen Niagara falls, helicopter tour, WiFi en ... geen idee, maar ongetwijfeld weer gaaf!

Who needs sleep?! nou wij... bis morgen!

Geschreven door

Al 3 reacties bij dit reisverslag

Geduld, ja ja je kent me toch, maar gelukkig kreeg ik ook geen melding van een nieuwreisverslag duss.....

Joke 2017-06-10 08:14:55

Goede morgen doornroosjes, zo te horen is het weer flink balen daar, wat een ellende een motel zonder Wifi ?, dat ze nog bestaan :-) Niagara vonden wij gaaf en zeker de moeite waard om er 's-avonds bij donker nog wat shot te nemen. Who needs to sleep?!: Nou ik niet want ik ben net wakker toedeloe

Chef lege dozen 2017-06-11 06:41:38

@joke, hopelijk krijg je nu wel een mail dat er weer een nieuw verslag op staat :)

hans.linda.ontour 2017-06-11 19:44:38
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.