Als ik een vrouw was dan…:

Verenigde Staten, Sarasota

Dan hoefde ik bijna nooit op te staan om ontbijt te maken. Had ik een prachtig paar schoenen, een mooie Michael Kors jurk en een prachtige handtas van Dooney & Bourke. Maar helaas, ik ben geen vrouw en dus was ik vanmorgen de sjaak om een heerlijk ontbijt op tafel te zetten. Maar zoals dat gaat in goede relaties - done it with love.

We hebben lekker op tijd uitgecheckt want we moesten helaas nog even terug naar het winkelcentrum van gister omdat de dame van de Skechers winkel ons de verkeerde schoenen had meegegeven. Toen wij aankwamen bij de plek des onheils was het onvoorspelbare werkelijkheid geworden. De schoenen die Linda nog vol enthousiasme dacht te hebben gekocht waren uitverkocht en dus geen tweede paar schoenen voor Linda. Dat vraagt toch om compensatie, want het is tenslotte “Hans is de sjaak” dag, en niet die van Linda.

Goed, keep on smiling en op naar Sarasota, een stad vol spannende avonturen en wilde verhalen. Helaas bleef dit bij wilde verhalen in avondturenboekjes want we hebben er niet al teveel kunnen ontdekken om te doen. Wel is het hotel echt super! We hebben een mooie ruime kamer met zitgedeelte en mooie badkamer en de mensen hier zijn echt aardig. Maar dan ook gewoon heel aardig. We kregen als tip om de lokale economie een stimulans te geven door te gaan shoppen in het nieuwe winkelcentrum hier vlakbij. Het was inderdaad een prachtig winkelcentrum en wij kregen als bezoekers van het comfort inn hotel een boekje met VIP kortingscoupons. Best grappig we hadden er alleen niet zoveel aan.

We begonnen onze tocht bij Macy’s waar we opzoek gingen naar een nieuwe tas. Ik had immers ooit eens beloofd dat Linda een nieuwe tas zou krijgen en zoals jullie doorhebben, het was vandaag “Hans is de sjaak” dag en dus vonden we een gave tas van Dooney & Bourke - voor de mensen onder ons die niet zoveel verstand van tassen hebben, dat is een gaaf merk!

Vervolgens gingen we een verdieping naar boven want bij Macy’s hebben ze ook erg gave jurken en andere sjieke kleding voor dames. Jullie begrijpen dat de mannen in dit verhaal er bekaaid vanaf komen maarja dat is in Nederland niet anders dus dit zal jullie niet verrassen. En daarbij zoals een mooi Amerikaans spreekwoord luidt: “Happy wife, happy life” dus ik ben benieuwd, so far so good ;-).

Na een tijdje rond te hebben gekeken had ik 2 jurkjes gevonden die linda-waardig waren en dus mocht er gepast worden, nadat we het eerste jurk aanhadden kregen we niet de kans om onze eigen eerste reactie te geven want de dame van Macy’s riep al direct (op een leuke manier) “Ow wow that looks very nice!”. En dat was ook zo. Dus die hebben we maar gekocht, maar aan dat kopen zat nog wel een leuk verhaal want we vroegen aan diezelfde dame of ze een maatje groter had van het andere jurkje, waarop ze meteen vroeg “where are you from”?

Wij: wie are from the Nederlands, whaai doe you ask?
Zij: Nou ik sprrrrreeek ook Nedeurlands.
Wat bleek, ze sprak inderdaad goed Nederlands want ze had een jaar of 10 in Nederland gewoond. Er grappig en na een kort gesprekje vervolgde we onze weg naar de kassa. Uiteraard hebben we de foto’s van onze gescoorde spulletjes en eerlijk is eerlijk, ondanks dat het een beetje “Hans is de sjaak” dag was, vind ik het eigenlijk wel leuk dat we zo zijn geslaagd!!

Waar geshopt wordt moet worden gegeten en dus hebben we een lekker pizza laten maken bij Rice Pie Handcrafted Pizza’s. voor een tientje kon je je eigen pizza samenstellen en zo geschiedde. Als een kind in een snoepwinkel liet ik de beste man de pizza helemaal vol pompen met allerlei kazen, worsten en groentes, mjam mjam! Linda het een Pizza Hawaii gekozen en ook deze was MJAM MJAM! voor 25 dollar gelaafd en gespijsd!

Waar gegeten wordt moet gedessert worden - toch? En dus zei de TomTom “Uw bestemming bevindt zich aan de rechterkant” bij het Waffle House. Een heerlijke wafel met slagroom en vanille ijs, of een Wafel met Pindakaas, nutelle, blueberrysirup en bananenschijfjes? Geen idee wat het ging worden maar het zou vast een geslaagde operatie worden….Iets met hoor ik mezelf denken en naïef… Helaas hadden ze maar 1 wafel en twee soorten topping, namelijk chocola en pindakaas. Nou we maakte er maar het beste van.

Toch is het gek, hoe zou dat zijn gegaan? Twee rijke amerikanen zitten bij de Ihop een pannekoek te eten en besluiten een Waffle House op te richten, dus wat gaan we er verkopen? Zegt de ene amerikaan tegen de andere STEAKS, OMELETTEN en CHEESEBURGERS!!!! … snappen jullie hem? Nou ik niet. Maar gelukkig was de wafel lekker en was het maar 12 dollar voor de twee.

Na deze calorieën zonde schoten we nog even een half uur de sportschool in voor wat flinke cardio en gaan we zo lekker slapen in onze mega kamer! Mag ik jullie wederom danken voor de aandacht, en … tot morgen!

Geschreven door

Al 4 reacties bij dit reisverslag

Goed Geslaagd! En wie weet wat je nog tegenkomt Linda ipv de foute sketches 😘

Joke 2016-10-19 08:26:12

Tja er is daar niet echt veel, dus daarom waren wij benieuwd... Maar leuk geshopt Linda.... 🛍👜👠

Harm & Leonie 2016-10-19 08:26:16

Heel leuk gewinkeld Linda samen met Hans, staat je super het zwarte jurkje. Vind de foto's ook super!!

Ans 2016-10-19 09:47:24

Leuk verslag en foto's Linda en Hans. Geniet lekker samen. Groetjes Yvonne

Yvonne 2016-10-19 12:24:03
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.