Relaxed shoppen

Verenigde Staten, Orlando


Vandaag was het een dagje om bij te komen. We hadden de wekker gezet om 9 uur omdat we om half 10 uiterlijk klaar moesten zijn met ontbijten. Dat is gelukt, maar vraag niet hoe we eruit zagen. Na gisteren een kleine werkdag te hebben gedraaid van 7 uur in de ochtend tot half 2 in de avond waren we redelijk naar de klote.

Om die reden hebben we het ook lekker rustig aan gedaan vandaag, we gaan morgen pas weer terug naar Disney en vandaag gingen we nog een laatste poging doen om wat dollars in de locale economie te pompen. Florida mall was de geselecteerde donatieplaats en het was een flinke mall moet ik zeggen.

Bij binnenkomst was het meteen bijna raak want er waren zowaar herenkleding, en Hans leek het te passen! Land of opportunities!… zo bleek maar weer. Maar zoals ik een oud man ooit eens heb horen zeggen: “als het te mooi lijkt om waar te zijn, is dat het zeer waarschijnlijk ook”. En dit bleek weer een waarheid als een koe, (of zoiets). Alles was te groot, te klein of gewoonweg LLLLLELIJK! En dus, zoals ik een oude vrouw weleens heb horen zeggen: “En dooooooor”.

Door naar de vrouwenafdeling waar het helaas niet heel veel beter was. We waren niet zeker of het aan ons lag of aan de winkel dus besloten we eerst maar eens een bak koffie te halen. Na deze bak koffie even iets eten bij de noodles bar, en nadat dit “niet te vreten” was nog een Energy bowl gehaald bij de juice bar. Waarom ook niet he? Die was overigens wel heel erg lekker.

Hierna de ronde afgemaakt maar er zat helaas niks in, ook het winkelcentrum erna de Winter garden Mall was geen doorslaand succes en dus besloten we maar lekker naar het hotel te gaan waar Hans even voetbal kon kijken en formule 1, en waar Linda kon zoeken naar een tasje.

Op dag 1 in Orlando hadden we al direct een steakhouse gezien op de hoek van het hotel en daar besloten we vanavond te gaan eten. We waren nog niet al teveel “echt” uit eten geweest en dit was een mooie gelegenheid. Het eten was erg lekker, en de porties waren echt mega groot. We hebben allebei een doggy bag meegekregen van onze ober Hamit en zelfs het chocoladetoetjes wat we voor 7 dollar deelde kregen we niet op!!

Vol, voldaan en 75 dollar armer gingen we terug naar het hotel en hadden heerlijk gegeten. Opladen voor morgen want vandaag was een rustige dag, maar morgen … whoejjj dan gaat het weer een flinke dag worden!

Voor nu iets sneller als normaal, maar Tot morgen en Goedemorgen!

Geschreven door

Al 5 reacties bij dit reisverslag

Ooit denk je aan ons terug, maar zo snel al.........

Joke 2016-10-24 07:45:37

Was het niet een "wijze oude man"?🎓👴

Peter 2016-10-24 07:50:55

Nou jullie hebben in ieder geval lekker gegeten...

Harm & Leonie 2016-10-24 08:59:38

Ja een relax dag na een innoverende dag is zeker niet verkeerd om weer op te laden voor de nieuwe dag. Wens jullie een fijne dag toe today.

Ans 2016-10-24 09:20:29

@ joke & peter: nee volgens mij gewoon een oude man die soms iets zinnigs zei, maar laten we het in het midden houden anders?

Hans & Linda 2016-10-25 16:35:47
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.