Stress en een beetje frustratie met als optimale pleister op de wonden: cheesecake

Verenigde Staten, Seattle

Het was ochtend, we mochten uitchecken in dit hotel en daar waren we wel blij mee. Het was er vies en er zat een hele (lees: hele) grote spin in onze kamer. Ik heb deze tegen mijn principe met gevaar voor eigen leven dood gemaakt maar zo lekker sliepen we dus niet meer. Al snappen wij ook wel dat dat aan ons ligt en niet het hotel. Goed, conclusie: Natuur is hartstikke leuk, als je daarna weer naar je luxe 4sterren hotel kunt rijden met Starbucks, maar zo leer je ook weer wat. De waterval bleef prachtig.

Bij het uitchecken vroeg de vrouw in kwestie waarom we al gingen uitchecken omdat we nog een dag hadden. Vol verbazing de documenten erbij gepakt en wat bleek, ergens heeft onze vriend Jan Doets een fout gemaakt. Ze hadden 2 dagen bij dit hotel gereserveerd, maar dat was niet afgesproken, zo stond ook in de offerte en reispapieren. Maarja, wat nu? We wilden hier niet blijven, niet zozeer voor het uitzicht ofzo maar logistiek gezien alleen al is het niet handig om van 2 dagen Seattle naar 1 te gaan. En hoe zat het in Seattle? Was er überhaupt wel gereserveerd voor 2 dagen of niet?

Er was maar 1 oplossing en dat was bellen met Seattle. Het was verder geen long distance call of zelfs buiten de staat dus ik ging er vanuit dat ik wel even in het hotel mocht bellen maar nee hoor. Je zoekt het maar uit. Er stond gewoon een telefoon achter hun maar nee die mocht ik niet gebruiken. Persoonlijk vond ik het een beetje kinderachtig zeker als je bedenkt dat ik daar in 1 dag tijd voor 130 euro heb zitten eten en drinken en daarbij ook nog eens 1 dag teveel heb betaald. Maar goed we bellen met onze eigen telefoon a 2.50 per minuut.

Na 7 minuten in DE WACHT te hebben gezeten viel de verbinding weg want ja je zit natuurlijk in the middle of fucking nowhere dus je kunt je voorstellen hoe de vlag erbij hing. Die wapperde want het stormde. Na mijn dure telefoontje toch nog maar een keer bij de balie gaan horen of er toch niet echt een oplossing was, en nee, die was er niet. Gelukkig zijn er in deze wereld ook nog gewoon echt aardige mensen. Een man overhoorde ons gesprek en stelde direct voor dat ik zijn mobiel wel even mocht gebruiken en ik meen oprecht dat ik dat heel erg kon waarderen. Vanaf dat moment liep alles ook weer als een zonnetje. Seattle bevestigde dat we 2 nachten bleven en we konden met gierende banden naar de stad met misschien wel de mooiste skyline van Amerika.

Seattle, een uurtje file maar dat mocht de pret niet drukken. Daar kwamen we aangereden en de skyline verwelkomde ons. Scenes uit The Killing, Fasier en Icarly schoten door mijn hoofd terwijl we de stad binnen reden en het eerste wat me opviel is dat de stad er erg schoon uitzag en….kleurrijk?

Bleek dat het vandaag gaypride was. Ja dat kennen ze dus blijkbaar ook in Amerika. Overal regenboogtruien, travestieten en ongelofelijk lelijk geklede mensen die enigszins overdreven over straat liepen te pretenderen dat ze gay zijn. Maar goed, het is dan ook hun dag en het is mooi dat dat anno 2017 ook eindelijk in the USA kan! thumbs up

Na het parkeren en de kamer (Met jacuzzi) te hebben geïnspecteerd zijn we meteen de stad ingedoken. Niet perse met een missie maar gewoon lekker op ontdekkingsreis. Overal waar we kwamen zag de stad er redelijk Schoon en modern uit alleen echte gezellig winkelstraten waren er niet. Het is een beetje een samenkomst van grappige of leuke winkels met lege panden of woonflats en je weet dus nooit echt of je in een winkelstraat loopt of een woonwijk.

Goed, waar gelopen wordt moet gesnackt worden en zo geschiedde eens te meer. Bij de chocolate store hebben we even een redelijk prijzig chocolaatje (2 bonbons 8 dollar) naar binnen gewerkt en ook dit was toch ook wel weer lekker. Daarna nog even gezocht naar een goed restaurant en uitgekomen bij the cheesecake factory. Niet echt bijzonder, niet heel uniek, maar wel gewoon heel erg lekker!

Nu nog 1 keer opladen voor een dag vol met spectaculair Seattle en dan moeten we weer naar huis, en ook al begint thuis steeds aanlokkelijker te worden…eigenlijk willen we nog niet helemaal, dus voor de een na laatste keer tot morgen en goedemorgen!

Geschreven door

Al 5 reacties bij dit reisverslag

Glas art..?? Voor moeders op zoek hihihi... geniet nog maar van jullie laatste dagen en daarna weer veilig naar huis. Jullie komen aan op woensdag en wij vertrekken woensdag gewoon voor een klein rondreisje Frankrijk-Parijs, Duitsland Frankfurt en Keulen, Nederland Hoge Veluwe Hoenderloo.. dus laterrrrrrrsss....

Harm & Leonie 2017-06-26 06:54:56

Geniet van de laatste dag in bruisend Seattle, ik ga gewoon naar de sportschool. Maar kijk ook uit naar woensdag. Xx

Joke 2017-06-26 07:55:04

Die winkel, wat geweldig!!!!!!

Joke 2017-06-26 07:57:27

Hoi Linda en Hans, die natuur foto's zijn giga mooi!! En al de lekkere toetjes voor je neus, jamjam.

Anton en Ans 2017-06-26 16:07:04

Geniet van jullie laatste vakantiedagen. En helaas zit het er voor mij dan ook bijna op..... geen dagelijks reisverslag van jullie meer...... is altijd weer even wennen...... xxxxx

Yolanda 2017-06-26 16:27:45
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.