Haha, de zee.

Frankrijk, Urrugne

We zijn op een voor ons favoriet plekje beland als tussenstop, St Jean-de-Luz.
Voor ons een soort Loreleyplekje, alleen jammer dat het zó ver weg is, vlakbij de Spaanse grens.
Gisteren al een heerlijk mosseltje gegeten op de promenade.

Hoewel we weten dat het een dagje gaat regenen, blijven we toch hier.
Ik zal toch ook mijn monsterklus van foto's wissen en uitzoeken, moeten klaren, dit keer had ik alleen al 300 foto's in Lourdes gemaakt.😂
Uiteindelijk wil ik toch weer een mooi boek van ons reisje laten drukken.

Natuurlijk werd het ook weer een dagje mooi weer en hebben we 33 km. langs de hele baai en een leuk pad richting Biarritz kunnen fietsen.

Ja joh, wij worden deze omgeving nooit zat.
(Net als onze eigen kust en een deel van het Rijndal.)
De zee, de hoogteverschillen (40 m), de oude stad in een schitterende baai, met zijn vissershaven, de terrasjes, de winkelstraten met echt leuke winkels, de promenade en de leuke sfeer.

We gaan weer verder.

Dikke kus.

Geschreven door

Al 8 reacties bij dit reisverslag

Mooie plaatjes. De zee steelt altijd de show. Nog een weekje en dan zijn wij niet zo ver van waar jullie nu zijn, vandaan ;Bilbao. Voor de ferry naar Portsmouth Brexitland . Gaan jullie langs de kustnaar het noorden ? Of nog niet besloten.

Marella 2019-10-08 08:49:23

Joh, dan zullen we elkaar helaas niet treffen. Wij hebben vorige keer een deel van dat gebied gedaan. Wij gaan nu Zuidwaarts. Big Hug.

Charlotte 2019-10-08 09:50:25

Als nomaden trekken jullie door het land, wat een heerlijk vrij gevoel moet dat zijn...de foto’s illustreren dat treffend . Prachtige ervaring moet dat zijn, veel plezier nog met het vervolg van de reis!!!! Groetjes,Marianne

Marianne 2019-10-08 17:32:24

Oh, wat een genotters reis!!! Geweldig die leuke plekjes met of zonder pluimen. De grote klapper is voor mij dit keer de...."zonsondergang ." Wat voortreffelijk getroffen. Je kunt makkelijk als nieuwe hobby mee doen aan foto wedstrijden. Lieverds, veel plezier! Dikke kussen. Tot de volgende keer. 🍀🍀❤️❤️👍👍🙋🏻

Suze 2019-10-08 22:31:28

Heb weer genoten van je reisverslag en de schitterende foto's. Groetjes uit een regenachtig Katwijk

Dora 2019-10-09 10:59:58

Dat is zeker zeewier? Of netresten, bij jouw schoen? Bert en jij geven mij een mooie toer door europa. Lekker genieten van die koperen ploert. Buen viaje trotamundos!!!!

Nelly 2019-10-09 21:59:02

Prachtige foto’s de zee blijft altijd trekken. Steeds weer anders, na elke bocht een ander uitzicht. Het is genieten om daar te zijn, maar wij genieten mee van al dat moois. Bedankt Gr H en T

Truus T 2019-10-11 18:57:42

Joh, wat een leuke foto's. Groetjes, ook van Cor

Aagje 2019-11-03 16:31:20
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.