Begin van een nieuw avontuur op het IJsselmeer

Nederland, Amsterdam

Vanavond ben ik samen met Nelleke naar Nieuwe Meer vertrokken om Ronald op de boot te ontmoeten. Ronald was vanmorgen al vertrokken om de boot alvast vanaf de westeinder naar de rand van Amsterdam te brengen. Helaas was gisteren de auto stuk gegaan dus ben ik vanmorgen ook nog even naar hoofdddorp gereden om de spullen te helpen verhuizen naar de boot.
We wachten nu voor de spoorbrug van de A10 die iets voor twaalf open zal gaan. Daarna gaan we meteen door de eerste sluis. Dan gaan we onder een stuk of 16 bruggen door waarna we vlak voor het ij aanmeren en daar overnachten. Morgen gaan we dan het ij op, langs pampus, en dan naar het markermeer.

Geschreven door

Al 2 reacties bij dit reisverslag

Goed weer uitgekozen mannen! Veel plezier

Guus 2013-07-22 09:55:46

Ik weet niet of Guus gelijk heeft met de opmerking over het weer. Je hebt toch ook wel wat wind nodig denk ik als leek, anders kom je niet ver. Jullie gaan dan maar lekker luieren en genieten van het mooie uitzicht. Dat gaat vast lukken: deze eerste foto's geven al een goede indruk. Mooi dat avondrood. In ieder geval beter dan de regenwolken van vorig jaar. Geniet van de tocht.

MenM 2013-07-22 10:36:22
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.