Volkstuin

Nederland, Hoofddorp

Vandaag zijn we naar de volkstuin van mijn ouders gegaan om deze eens goed onder handen te nemen. Helaas viel het toch behoorlijk tegen, we dachten dit klusje wel even te klaren. Door alle regen en zon was het onkruid echt als nooit tevoren gaan groeien. Gelukkig groeiden er ook nog een paar gigantische courgettes, dus zijn we niet alleen met veel modder onder onze schoenen thuis gekomen ;-)

Geschreven door

Al 4 reacties bij dit reisverslag

Wat is de moraal van dit verhaal Ron en Nelleke, bezin eer ge aan een volkstuin begint. Die verhalen over moeilijk bij te houden zijn legio. Misschien later als enthousiaste VUTTER (als dat nog bestaat dan) Maar goed: sinds onze laatste samenkomst in Geldermalsen weet je wat je met courgettes kunt doen: juist: overheerlijke soep maken. Smakelijk Diny

Diny 2009-07-20 14:54:06

Is dat hele stuk tuin *een* volkstuin? Dat is toch bijna niet bij te houden: zeker bij groeizaam weer niet. Ik hoop dat jullie een kookboekje: Wat is er mogelijk met courgettes, hebben, want dat wordt eten geblazen. In ieder geval hebben jullie een nuttig bestede zondag gehad en ben je bovendien "lekker buiten" bezig geweest.

MenM 2009-07-20 15:45:14

Ja wat een gigantische lap grond he? Alles wat je op die 2e foto ziet hoort bij de tuin. Er zijn ook genoeg tuinen die er wel mooi bij liggen hoor. Maar die zijn inderdaad van vutters die er elke dag heengaan. We hebben in ieder geval lekkere courgettes in overvloed :-)

Ron 2009-07-22 12:19:39

Wat een geweldige courgettes!!! Nelleke tipte me de foto's even te bekijken! Hoe ze eruit zien maakt nix uit! Als ze maar goed smaken! Maar dat zal wel gelukt zijn! :)

Sil 2009-07-22 22:37:50
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.