Start van het grote avontuur

Nederland, Amsterdam

Woensdag heb ik nog naar mijn werk geweest, en 's avonds ben ik samen met Nelleke naar het Nieuwe Meer gegaan. Zoals afgesproken had me vader de boot daar al klaar liggen. Met z'n allen hebben we nog gezellig een kopje gedronken. Daarna hebben mijn vader en ik tot ongeveer 1:15 gewacht tot de staande mastroute door amsterdam zou starten. Het was echt heel erg druk geworden met zo'n 30 boten aan onze kant. Rond een uur of 3:30 waren we uiteindelijk bij de Houtmankade aan de andere kant van de stad. Tijdens de tocht ging ook nog een heel groot schip mee dat het voorelkaar kreeg vast te lopen in de gracht. Met veel geweld van de motoren is die uiteindelijk los gekomen, maar dat ging allemaal maar net goed.

Geschreven door

Al 1 reacties bij dit reisverslag

Het lijkt me toch een belevenis om in het donker door de grachten te varen en dan door de brug het open water op. Het ziet er in ieder geval indrukwekkend uit,

MenM 2011-08-21 11:06:17
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.