Surfen

Spanje, roses

41 graden, windkracht 5 en een surfplank, dat was wel weer even wennen... We kregen les van de baas, Xavier en dat was erg leuk. We vreesden even voor de communicatie - Ron had eerder dit aparte gesprek gehad: You're Xavier, right? Huh? Xavier, you're Xavier? reactie: Do you speak English? - maar dit viel erg mee. Gek genoeg lijkt de surfbaai dit jaar kleiner en hebben ze ook een waterscooter midden in de baai gelegd, wat een en ander wat bemoeilijkt. Maar na enige oefening ging het prima en omdat we lang niet meer zo vaak vallen kreeg Nelleke het flink heet in haar wetsuit. Volgende keer maar weer een shorty...

Geschreven door

Al 1 reacties bij dit reisverslag

Waar kun je dan bij zo'n temperatuur beter zijn dan op het water. Lekker af en toe in het water vallen expres of per ongeluk) lijkt me dan ideaal. Ondertussen zijn jullie met die wind natuurlijk ook weer verbrand. Ben je wel een beetje zuinig op je, door een meesterkapper gedane, kapsel Nelleke.

MenM 2010-08-28 12:50:19
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.