Surfen in Rosas

Spanje, Roses

Vandaag was onze 2de les surfen. Gisteren hebben we eerst op het droge moeten trainen, en toen voornamelijk geprobeerd ons staande te houden op de zee. Vandaag ging het heel hard waaien, daarom kregen we in de loop van de les een kleiner zeil (te zien op de foto's). Het was heel leuk, vooral omdat we een nieuw instructeur, Bernardo, hadden, die ons heel goed begeleide. Onze instructeur van de dag ervoor kon heel slecht engels en had ook niet zoveel geduld met nieuwelingen.
Het rode zeil is Nelleke, het blauwe is Ron, en de tweede foto is onze instructeur, Bernardo.

Geschreven door

Al 4 reacties bij dit reisverslag

Hallo kustgangers. Het ziet er geweldig uit. Wij kennen immers niet het verschil in groot of klein zeil. We kunnen ons wel iets voorstellen als het hard waait er wel degelijk verschil is. Ik meet het maar af aan het vasthouden van een parapluu bij veel of weinig wind. Het is wel een mooi gezicht zo met een zeil op een plank. Als er nu nog een geduldige instructuur aanwezig is zal het helemaal goed komen. Hoe is het met het warm weer en de bosbranden in de buurt. Gelukkig zit je dicht bij het water als er geblust moet worden. Nog veel plezier samen op, aan en in het water. Groetjes M+M.

MenM 2009-08-22 11:53:18

hoi Ron en Nelleke, Dat ziet er goed uit. Is het erg zwaar om het zeil vast te houden met een behoorlijke wind? En lukt het wel om het steeds uit het water te halen, of vallen jullie niet zo veel? Mij lijkt het zwaar voor je armen, maar gaaf om te doen. Lekker hard over het water vliegen.

INGRON 2009-08-22 21:16:11

Dat ziet er wel goed uit hoor! En flinke wind is natuurlijk wel extra spannend als je surfen nog een beetje onder de knie moet krijgen. Hebben jullie ook nog op een tandem surfplank gestaan (weet je nog Nelleke?). Ik hoorde dat het erg warm is in Spanje, hopelijk niet te warm om meer van dit soort activiteiten te ondernemen! Veel plezier nog.

Guus 2009-08-25 09:16:23

Als het flink hard waait dan is het zeil niet opvallend veel zwaarder. Het is alleen wel makkelijker om een fout te maken, en dan vlieg je met zeil en al mee het water in, haha. Soms schiet je dan echt helemaal naar voren toe. De tandem hebben we niet gedaan, misschien kunnen we een verzoeknummer doen voor de laatste les ;-)

Ron 2009-08-25 17:21:16
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.