Dagje relaxen op het strand

Egypte, Dahab

Na gedane arbeid... dus we bleven vandaag lekker 'thuis'. Omdat het vrijdag was, waren bijna alle winkeltjes dicht en wij dachten dat dat wel een goede gelegenheid zou zijn om even rustig de waren te bekijken (zonder dat je meteen thee moet gaan drinken). Maar helaas, zodra we werden gespot werd meteen het gebed onderbroken om ons toch iets te verkopen.
We zijn dus al snel op de strandstoel beland en hebben lekker gelezen en gesnorkeld. Ron heeft hele mooie opnames gemaakt en Nelleke heeft een (vermoedelijk manta) rog gezien! Tja, je hoeft hier niet per se 18m diep om gave beesten te zien. Toch gaan we morgen nog maar eens informeren naar de mogelijkheden voor een fun dive :-)

Geschreven door

Al 3 reacties bij dit reisverslag

Tjeeh, dit klinkt als het hebben van vakantie. Gelijk hebben jullie, na de inspanningen van afgelopen week om je duimbrevet te halen. Al dat onder watergebeuren levert wel een fraai aantal foto's op van het waterleven daar. Zo te lezen heb je er ook nog niet helemaal genoeg van. Ik vrees dat het niets wordt met de souvenirs deze reis. Je kunt toch niet bij elke winkel thee drinken en overal wat kopen.

MenM 2013-05-24 23:51:32

Ik heb al een aantal foto's met kamelen gezien.. wanneer gaat de kamelentocht gedaan worden??!

Sil 2013-05-26 11:46:13

Hallo, allebei gefeliciteerd!!! Hartstikke goed. En wat een mooie foto's. Net alsof je in een aquarium zwemt. Ook ik ben benieuwd of jullie nog op een kameel gaan rijden? Liefs

ingron 2013-05-26 14:58:05
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.