Surfen in Roses

Spanje, Roses

's Ochtends hebben we een tochtje in de bergen oostelijk van Roses gemaakt (nog iets voor Cap de Creus).
We hadden op verschillende plaatsen geïnformeerd, maar uiteindelijk was het bij Windiscovery toch weer het gunstigst. Er werd ons verzekerd dat we uit de kust mochten en niet binnen de boeien hoefden te blijven, dus dat klonk goed. En zo geschiedde ook. De surfleraar gaf ons direct opdracht om tot achter de grote zeilboten (die daar altijd voor anker liggen) te zeilen en daar gingen we oefenen met keren en wedstrijdjes doen. Het was heerlijk om weer te surfen en het ging eigenlijk meteen wel weer goed. Je verleert het gek genoeg niet. Na twee uur waren we wel behoorlijk moet, want op open zee staat de wind wel een aardig stukje harder... 's Avonds sterkten we goed aan met zalm van de plaat.

Geschreven door

Al 1 reacties bij dit reisverslag

Wat een prachtig uitzicht en voor de variatie eens geen strakblauwe lucht, maar een wolkenlucht die metten een ruiger karakter aan de bergen geeft.

MenM 2011-08-29 21:55:11
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.