Authentieke molens

Portugal, Setubal

Heerlijk geslapen in onze molen! De slaapkamer is op de bovenste etage, in de kap van de molen. De zitkamer is op de begane grond en ondergronds is een keuken en badkamer bijgebouwd. De eigenaars hebben dit stuk land in de 80s gekocht en alles ontzettend mooi opgeknapt. Ze hebben zoveel oog voor detail gehad, alles ziet er super uit.
De molens liggen in een natuurgebied, waar Filips 2 in de 16e eeuw was gelegerd. Zijn kasteel ligt bij ons om de hoek, dus gingen we even een kijkje nemen. Je had een prachtig uitzicht over Setubal en nabijgelegen strandjes (lees potenti?le snorkelplaatsen) en er was nog een kapel intact gebleven. De tegelkunst waar deze mee is gedecoreerd is erg imposant en typisch Portugees.
Na dit uitje moesten we de berg weer op met 35 graden en was het gelukkig weer goed toeven op ons terras :-)

Geschreven door

Al 3 reacties bij dit reisverslag

Ja, het werkt aan beide zijden. In Bilthoven heeft Martien met de eigenaar eigenaar zitten prullen omdat er fout in het wiki zat. Na wat restten éénen steunmast uitschakelen hadden we ineens internet. Toen we nog een keer probeerden of het werkte, zagen we ineens verslagen van verschillende dagen. Zeker gebruik gemaakt van de App? Leuk dat de molen zo mooi is, goed gezocht naar iets anders dan anders, ook nog met een kasteel met geschiedenis om de hoek.

MenM 2012-09-08 17:26:22

Meer dan 6 foto's ook jongens! hoe zit dat ;-) Ziet er goed uit allemaal!!

Guus 2012-09-09 12:41:44

Ik dacht net als Guus: er zijn toch altijd maar 6 foto's. Maar het is wel leuker natuurlijk. Jullie zitten wel fantastisch daar. Dat moet een fantastische vakantie gaan worden. Veel plezier diny

diny 2012-09-09 18:57:21
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.