12 augustus 2019 Perhetian island

Maleisië, Kg. Pasir Hantu

De ganse nacht heeft het stevig geonweerd zo erg zelfs dat we geen electriciteit meer hadden. Dus pipi doen met de pillamp! Deze morgen regent het nog steeds en... nog altijd geen electriciteit!

Dus door de regen gaan ontbijten, gelukkig is er in de rest van het hotel wel electriciteit, blijkbaar was gewoon de algemene zekering van ons huisje gesprongen.

Tegen dat we gedaan hebben met ontbijten is de regen gestopt maar het blijft bewolkt.

Geen nood ideaal snorkelweer want zo verbanden we minder. We snorkelen met een wetsuit aan en de achterkant van onze benen smeren we in met een factor +50 doch blijkbaar is dit toch nog niet voldoende om er vrij rode benen op na te houden.

We snorkelen.... ja de ganse dag! We zien toch weer andere vissen dan de voorbije dagen.
Zo zien we enorm grote koffervis en verschillende trekkervissen.

Deze laatste zijn prachtig maar we zijn hier steeds heel voorzichtig want deze kunnen aanvallen dus we naderen ze niet te dicht. Vandaar ook de niet zo goede kwaliteit van de foto's van de trekkervissen.

Tijdens onze pauze worden we op ons terras nog een bruut vergast door een grote varaan.

Dus vandaag niets schokkends te melden.

Normalerwijze nemen we morgenvroeg om 8 uur de boot terug naar het vasteland maar we hebben besloten de boot van 12 h pas te nemen, zo kunnen we alles meer op ons gemakske doen en komen we morgen maar wat later aan op onze volgende bestemming.

We eten nogmaals bij " the barat" en ik ga deze keer voor de BBQ. Ik bestel een hele inktvis met groentenbrochette en ik heb spijt dat ik dit de vorige dagen ook niet heb gegeten.
We eten en drinken hier weer ( 4 drankjes en een grote fles water incluis) voor 10 EURO per persoon! Op de terugweg langs het strand eten we nog een ijsje en het is weeral tijd om de blog te schrijven.

Morgen hervatten we onze rondreis en gaan richting jungle! Gedaan met foto's van vissen!!


Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.